'UFO waargenomen in Enschede'

Opmerkelijk • 12-04-2004 @ 03:02 •   dm Jewel (Zenith4ever)
print 
In Enschede is zondagavond door een 27-jarige IT’er een rode bol waargenomen. Hij nam de bol waar vanuit zijn flat op de elfde etage. Het was op dat moment half bewolkt. "Ik zag rond 21:45 een oranje rode bol flikkerend boven de horizon. Ik schat dat de bol ongeveer ter hoogte van de energiecentrale van Essent vloog. Ik was net mijn digitale camera aan het uittesten. Ik heb nog tijd gehad om een kort filmpje te maken. Ik moest flink inzoomen om de bol te kunnen filmen," vertelde de getuige. De lichtjes onder het object op de foto zijn lichtjes aan de horizon, alles daarboven is lucht. De totale duur van de waarneming was ongeveer vijftien seconden.

"Ik woon hier al 4 jaar en ken het schitterende uitzicht hier op de 11de verdieping. Elk lampje of lichtje is mij bekend. Werkend achter mijn PC zag ik vanuit mijn rechter ooghoek een fel rode bol. Toen ik naar buiten keek was het er nog steeds en aangezien het in de lucht hing greep ik meteen mijn camera om het te filmen. Binnen 15 sec was het ook weer weg," aldus de waarnemer.

Op de pagina van Ufoplaza is ook een video-opname te zien.

Bron: Ufoplaza


17764 views / 55 reacties
Reacties op dit bericht
50  van 55 reacties op deze pagina. Pagina  1 2
Het is weer mooi weer voor een fotosjop! Je zou toch denken dat we als Nederlander zijnde op de grond bleven staan??? FOK.nl / FOK!frontpage

Error #0

Er is een onbekende fout opgetreden. Ga terug en probeer het opnieuw.
Systeemfout.
Gebruikersnaam 
Wachtwoord
 
Video's