Uitslag UEFA Cup (06-11-03)

Vanavond werden er wedstrijden in de tweede ronde van de UEFA Cup afgewerkt. De overgebleven Nederlandse afvaardiging kwam in actie.

FC Utrecht kon in de eigen afgeladen Galgenwaard, nu derhalve met publiek, het Franse Auxerre in toom houden. Na een goed begin voor de thuisploeg bleek Auxerre goed te kunnen voetballen. In de 0-0 eindstand kon Utrecht zich wel vinden.

Feyenoord leed in de Kuip een teleurstellende nederlaag tegen Teplice (0-2). Al na twee minuten stond Feyenoord met tien man, nadat Gill Swerts een doorgebroken tegenstander vastpakte. Nog niet van de schrik bekomen scoorde Dolezal daarop een minuut later uit de toegekende vrije trap de openingstreffer voor de bezoekers. Feyenoord liep achter de feiten aan en moest in de tweede helft nogmaals aftrappen. Rezek scoorde de 0-2.
Het resultaat biedt een slecht perspectief op het behalen van de derde ronde. Het Tsjechische Teplice geeft thuis doorgaans wat uit gewonnen is niet weg.