Actie: Breng het kuiken onder de aandacht en win!

Het nieuws dat het 3FM-logo veranderd zal worden is maar bij weinig mensen in goede aarde gevallen getuige de reacties op het eerdere nieuwsbericht hierover en de verschillende topics op het forum.

De petitie-pagina om het 3FM kuiken te redden is inmiddels door ruim 8800 mensen ondertekend. Dit is veel meer dan we gedroomd hadden en daarom hebben we besloten om de actie verder door te zetten. Hiervoor doen we een beroep op de creativiteit van de FOK!kers...(en andere mensen)

Laat heel Nederland horen dat je een hart hebt voor het kuiken en 3FM. Zorg dat het 3FM kuiken wordt gered. Verkondig je mening, bel naar de radio, draag een T-Shirt met een kuiken op televisie, schrijf de kranten, mail naar 3FM... Vrijdagochtend is het einde van de actie. Dan zullen we kijken wie deze mening het hardst heeft verkondigd en daar dan enkele leuke prijzen tegenover stellen. De voorwaarden voor deelname kun je hier vinden.

In samenwerking met www.stuntprijzen.net mogen we in ieder geval een nieuwe Nokia 5510 (met radiofunctionaliteit uiteraard!) weggeven. Daarnaast zijn er enkele DVD's te winnen.



Als je wat schuchter bent of liever op de achtergrond blijft dan kun je misschien op een andere manier helpen. Laat zien hoe jij een kuikentje redt van een gewisse dood en zet jezelf (of een ander) op een ludieke manier op de foto met een kuiken en stuur deze naar ons toe (geen bewerkte foto's). Voor de leukste foto's zullen ook enkele prijzen beschikbaar worden gesteld. Zie deze pagina voor meer informatie omtrent de actie.

Op dit bericht kan niet gereageerd worden. Reacties kan je kwijt onder het dossier of onder het oudere nieuwsbericht.