Sluipschutter mogelijk aangehouden

CNN en lokale media melden dat in Virginia een man is aangehouden in een witte bestelwagen. De man was aan het tanken in de buurt van de laatste beschieting door de onbekende sluipschutter.

Zwaarbewapende SWAT-eenheden omsingelden een telefooncel en de witte bestelwagen. Het is nog niet duidelijk of de man ook de gezochte sluipschutter is. Het is niet duidelijk of de aanhouding bij de telefooncel iets
met deze brief of het nummer te maken heeft. Het is ook niet duidelijk of de aanhouding bij de telefooncel iets met de gevonden brief of het nummer te maken heeft.

UPDATE 16:52
De Amerikaanse politie heeft gezegd een reactie te hebben gekregen op haar oproep aan de persoon die een briefje heeft achtergelaten bij het restaurant
waar zaterdag het vermoedelijke jongste slachtoffer van de sluipschutter van
Washington is gevallen.

"De boodschap die moet worden afgegeven is dat we zullen antwoorden op een boodschap die we hebben ontvangen. We stellen momenteel een antwoord op", aldus een politie commissaris. Volgens de media heeft de sluipschutter bij zijn laatste slachtoffer, naast een brief, ook een tarotkaart achtergelaten.

Het laatste slachtoffer, welke in de buik werd getroffen, zal waarschijnlijk de aanslag overleven. Artsen hebben de man in het weekeinde zes uur lang geopereerd. De maag van de man was bijna aan flarden geschoten en er is een deel van zijn maag, milt en alvleesklier weggenomen, aldus de artsen. Of de kogel dezelfde is als die van de andere slachtoffers moet nog worden onderozcht.