ID&T begint eigen TV station

ID&T, marktleider in de Nederlandse 'dance industrie', begint binnenkort een eigen televisie zender. Een projectgroep bestaande uit onder andere directeur Duncan Stutterheim en Peter Vis (ex-directeur Fox 8) zal de introductie van ID&T TV voorbereiden. Het bedrijf is al goed vertegenwoordigd in de media met het landelijk op de kabel te ontvangen ID&T Radio, maar ook middels de veelbezochte website en een nieuw lifestyle magazine. Het televisiestation zou het totale verhaal moeten completeren.

''We zijn verschillende malen benaderd door toonaangevende partijen in de televisie markt. Zelfstandig de mogelijkheden onderzoeken om een televisie zender te starten is dan een logische stap. Onze eigen zender op korte termijn zou mogelijk kunnen zijn door de inbreng en enorme ervaring van Peter Vis.'' aldus directeur Stutterheim.

Peter Vis: ''Vanaf het moment dat ik Duncan Stutterheim heb leren kennen, praten we al over het beginnen van een eigen televisie zender. ID&T is een sterk en herkenbaar merk dat staat voor datgene dat jongeren vandaag de dag willen. De doelgroep weet dat ID&T 100% kwaliteit levert. Ik vind het een uitdaging om de vertaalslag naar televisie te maken''

IbBeLz bedankt voor de tip.