Fujtisu Siemens en de Albert Heijn

Mark Olthuis wees ons via de newssubmit op het volgende artikel:

Dat je appels niet met peren moet vergelijken weten ze als kruidenier vast wel bij Albert Heijn, maar de luxe grootgrutter is druk bezig met zijn focus te verbreden en dus worden er al langer ondermeer computers van IBM en Fujitsu Siemens in de winkels aangeboden. En nu lijkt men bij dat bedrijf toch een beetje de weg kwijt te zijn.
Want een T-Bird met Pentium 4 is wel een heel opvallende combinatie te noemen.

De Duits Japanse-computerfabrikant is overduidelijk trots op dit feit en heeft in heel het land duizende bushokjes en reclamezuilen behangen met een kennisgeving van dit heugelijke feit, een computer zonder monitor met Intel Pentium 4 1,7 GHz voor niet meer dan 2999,-.

Echter de naam van het systeem komt ietwat apart over, de computer komt namelijk uit de zogenaamde T-Bird consumer pc-lijn van Fujitsu Siemens. De naamkeuze is zo opvallend omdat CPU-fabrikant AMD onder de codenaam Thunderbird / T-bird al een CPU heeft ontwikkeld. Waarmee het bedrijf dus een prachtige combinatie maakt van het beste van Intel en het beste van AMD.

Voor de ware luxe genieter is deze T-Bird ook leverbaar met Intel Celeron 800, Intel Pentium III 1 GHz of Pentium 4 1.3 GHz.
Meer informatie is hier te vinden.