George W. Bush in South Park

De makers van de grove maar populaire South Parkserie Matt Stone en Trey Parker hebben plannen om een animatiefilm te maken met de Amerikaanse president George W. Bush in de hoofdrol. Het zou een komische actiefilm moeten worden over de 'heldendaden' van Bush met de titel 'George Bush and the Secret Tiger'.

Stone en Parker willen er een soort actiefilm van maken à la John Woo, bekend van 'Face/Off' en 'Mission Impossible 2'. 'We willen Bush omtoveren tot een superheld die de strijd aangaat met de vijanden van zijn land, in dit geval de Chinezen,' aldus Stone.

Het plan om de film te maken komt nadat de tv-komedie 'That's My Bush' gecanceld werd door een Amerikaanse kabelbedrijf omdat de achtdelige-serie te duur was. In de komedieserie werd George W. Bush neergezet als een mompelende echtgenoot die toevallig president is van de Verenigde Staten.

Of de bekende Southparkfiguren Cartman, Kyle, Stan en Kenny ook van de partij zullen zijn is nog niet bekend. Misschien dat 'grote vriend' Saddam Hoessein ook even langs wipt...