Eerste slachtoffer Temptation Island

In Nederland moet het programma nog opgenomen worden, maar in Engeland hebben ze de eerste afleveringen al gedraaid. De serie Temptation Island, waar het draait om verleiden en verleid worden.

Stelletjes die hun relatie op de proef willen stellen, kunnen meedoen aan dit nogal dubieuze programma. Gescheiden van elkaar worden ze naar een tropisch eiland gebracht. Hier worden ze vervolgens blootgesteld aan allerlei verleidingen, in de vorm van aantrekkelijke vrijgezellen die hun uiterste best doen om de relatie van het stel in kwestie om zeep te helpen.

En in Engeland kunnen de programmamakers trots zijn op het resultaat. In de allereerste aflevering was het meteen raak, toen een van de mannelijke deelnemers onmiddellijk het bed indook met een aantrekkelijke vrijgezelle dame. Hoewel de serie nog niet op televisie te zien is geweest, en de deelnemers absolute geheimhouding hebben gezworen, is het nieuws toch uitgelekt.

De vriendin van de overspelige man in kwestie heeft namelijk vrienden en familie moeten inlichten dat de geplande bruiloft gecancelled werd. Een vriendin van het gedupeerde meisje vertelde aan de Britse krant News of the World: "We waarschuwden haar al dat ze met vuur speelde door op zo'n trip te gaan, terwijl ze al zo haar twijfels had. Een tropische vakantie is veranderd in een totale nachtmerrie."