McNeedle in Manhattan

Curlio.com had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een moeder van 3 uit Manhattan is bang dat ze geinfecteert is met het AIDS-virus nadat ze de 27ste van deze maand door een 7 cm lange naald werd geprikt toen ze een hap nam van haar Cheeseburger.

Ana Perez, 35, was aan het eten bij de McDonald's van de kinderafdeling op Macy's Herald Square toen, zoals ze beweerd, ze een scherpe pijn in het midden van haar tong voelde.
"We hadden net 3 Happy Meals gekocht en ik had de pickles uit mijn burger gehaald. Ik had de burger half opgegeten en ik voelde iets in mijn tong steken," vertelde Perez aan The Post.
"Ik klapte de burger open en zag de toen de naald, vervolgens schoot ik in een shock."
Perez, die woont in Washington Heights, werd die middag naar het ziekenhuis geracet, behandelt en weer uit het ziekenhuis ontslagen.

Sprekend in het Spaans, vertaalt door haar 11-jarige dochter Maria, vertelde de vrouw dat haar eerste foltering slechts het begin is van haar beproeving. Ze wacht momenteel op de uitslag van de AIDS-test die haar in het ziekenhus werd afgenomen. Ze is bezorgd en nerveus omdat ze niet wat wat de uitslag zal zeggen.

Jim Lewis, de eigenaar van het restaurant verstrekte een verklaring waarin hij mensen vroeg niet te snel conclusies te trekken. "We proberen alle feiten zo snel mogelijk te verzamelen om tot op de bodem te gaan van deze zaak." meldde hij. "Niets is belangerijker voor mij dan de veiligheid en de gezondheid van mijn klanten."

De politie had de zaak gisteravond nog steeds in onderzoek.

Veiligheids-zaken over het eten zijn een regelmatige bron van rechtszaken tegen McDonald's.
Eerder deze maand klaagde een jongen uit Michigan de keten aan, bewerend dat hij maden vond in zijn Cheeseburger.
En in 1994, kende een jury uit New Mexico een boete van 2.9 miljoen dollar toe aan een vrouw nadat een gemorst kopje koffie van McDonalds haar benen, kruis en heupen verbrandde.