Vrouw snijdt baby uit buik van de moeder

De politie van Ohio heeft woensdag bekendgemaakt dat ze een 39-jarige vrouw ervan verdenkt een bijna volgroeide baby uit de buik van de moeder te hebben gehaald. Het lichaam van het slachtoffer begroef ze onder haar huis.

De verdachte, Michelle Bica, heeft zichzelf maandagavond om het leven gebracht toen de politie voor de tweede keer thuis bij haar langskwam om haar te ondervragen. Voor ze zichzelf het leven benam, verklaarde Bica dat het kind in haar huis, een gezonde baby van ongeveer een week oud die ruim acht pond weegt, van haarzelf was.

De natuurlijke moeder van het kind is volgens de politie de 23-jarige Theresa Andrews die 27 september verdween. Andrews woonde in de buurt bij Michelle Bica die bij Andrews langsging omdat die een auto te koop aanbood. Theresa Andrews belde voordat ze verdween met haar echtgenoot over de bedragen die voor de auto waren geboden. Toen de echtgenoot thuiskwam, was zijn vrouw verdenen.

Het stoffelijk overschot van Theresa Andrews is gevonden onder de vloer van de garage bij het huis van Bica. In de buik zat een grote snee. De plaatselijke lijkschouwer verklaarde dat nog niet duidelijk is of de zwangere vrouw is gestorven voor of nadat de baby uit haar buik is gehaald.