Veronica sluit BigBrother forum

Op ons eigen forum postte roccomastino het laconieke bericht dat Veronica hun BigBrother forum heeft gesloten.

De tekst op de officiële BigBrother site:
Vol goede moed openden we op deze site een open forum waarop we iedereen uitnodigden om met elkaar over Big Brother te praten. We hoopten dat de bezoekers van deze site op een fatsoenlijke, respectvolle manier met elkaar van gedachten zouden wisselen.

Het spijt ons enorm te moeten constateren dat een open forum kennelijk voor een aantal mensen een vrijbrief vormt om beledigende, onsmakelijke, discriminerende en stuitende berichten te posten. Zelfs uitspraken te doen die wettelijk gezien strafbaar zijn. Dergelijke teksten wensen wij niet op deze site te bezigen.
Ons uitgangspunt dat forumdeelnemers de bewoners en collega-posters zouden behandelen zoals ze ook zelf behandeld willen worden, namelijk met respect, was kennelijk naïef. Hoewel de meeste posters zich volgens de gangbare omgangsvormen gedragen, verziekt een kleine groep het nu voor de rest.

Omdat het opschonen van het huidige forum niet zinvol blijkt, hebben we ervoor gekozen het huidige forum te sluiten. We komen zeker met een forum terug, maar in een andere vorm die voor ons beter te begeleiden is. In de hoop dat we al die enthousiaste, goedwillende posters dan weer mogen verwelkomen om over Big Brother te praten.

De internetredactie

Erg jammer voor Veronica, maar wij lullen gewoon lekker door over BigBrother op het FOK!Forum..

Iedereen is welkom natuurlijk
http://www.fokforum.nl