Arrestatie in 'Jerry Springer' moordzaak

De ex-echtgenoot van een vrouw die maandag kort na een optreden in de Jerry Springer Show werd vermoord, is vrijdag in Sarasota in de Amerikaanse staat Florida gearresteerd.
De 52-jarige Nancy Campbell-Panitz werd maandag dood in haar huis in Sarasota gevonden. Enkele uren eerder was een in mei opgenomen aflevering van de Jerry Springer Show uitgezonden waarin Campbell-Panitz werd geconfronteerd met haar ex-echtgenoot Ralf Panitz (40) en diens nieuwe vrouw Eleanor Panitz (35). De voormalige echtelieden en de twee vrouwen ruzieden vijf minuten lang op het podium.
De ex-echtgenote stapte onder luid applaus van het publiek op, nadat de nieuwe echtgenote haar had toegevoegd dat ze "oud en dik" was.

Campbell-Panitz had de autoriteiten kort voor haar dood laten weten dat ze vreesde voor haar leven, omdat ze door haar ex-echtgenoot was bedreigd.

De advocaat van het echtpaar Panitz zei vrijdag tegen de krant Sarasota Herald-Tribune dat de twee zichzelf bij de politie hadden gemeld. Eerder werd er rekening mee gehouden dat Ralf Panitz, die de Duitse nationaliteit heeft, en Eleanor naar Canada zouden vluchten. Ralf wordt verdacht van de moord op zijn ex-vrouw, terwijl Eleanor wordt vastgehouden als getuige.