Feijenoord - Ajax : 1-1

Ajax en Feijenoord hebben vanmiddag tegen elkaar met 1-1 gelijk gespeeld, een uitslag waar beide ploegen absoluut niks mee opschieten. Ajax kwam in de 11e minuut op voorsprong door een doelpunt van Laudrup. Bosvelt scoorde voor Feijenoord vlak na rust de gelijkmaker.

Doordat Ajax nu wederom 2 punten heeft laten liggen, is Heerenveen, met nog 3 wedstrijden te gaan, zo goed als zeker van Champions League. Heerenveen staat nu namelijk 5 punten voor op Ajax, 6 punten op Feijenoord.

Vitesse wist vanmiddag uit bij NEC niet te winnen, waardoor zij een 3e positie op de ranglijst hebben laten liggen. De Arnhemmers blijven nu 5e staan.

RKC kwam tegen zo-goed-als-zeker degradant FC Den Bosch niet verder dan een 1-1 gelijkspel.