Radio Control Spektakel in Autotron

Op zondag 23 en maandag 24 april (Paasweekend) organiseert het vaktijdschrift Radio Control in Autotron te Rosmalen een uniek evenement: Het Radio Control Mega Spektakel, een tweedaags evenement waarbij de radio control-sport in zijn geheel centraal staat.
De laatste ontwikkelingen op het gebied van de radiobestuurde modelbouw zijn hier te zien. Zowel binnen als buiten worden demonstraties gehouden en er zijn vele mogelijkheden voor de bezoeker om zelf te ervaren wat de rc-sport inhoudt.
Het attractiepark van Autotron en het AutoDome zijn dan weer geopend voor het hele seizoen. Tijdens het Paasweekeinde worden vele bezoekers in Autotron verwacht.

Doel van dit evenement is het promoten van de wereld die radiobestuurbaar is. Om de bezoekers enthousiast te maken voor deze wereld, worden er verschillende demonstraties gehouden. Het is de bedoeling dat de enthousiaste bezoeker zo goed mogelijk op wordt gevangen door de aanwezigheid van een groot aantal stands in Autotron, waar personen die geïnteresseerd zijn in het rc-gebeuren (op wat voor manier dan ook) direct terechtkunnen voor antwoorden op hun vragen.

Tijdens het evenement worden verschillende demonstraties gehouden, van onder andere 1:5 rc-brandstofauto’s en electro, indoor- en outdoorvliegen, indoor- en outdoorvaren, powerboat-races en off-road wagens. Tevens wordt er een miniatuurparcours aangelegd waar een aantal rc-vrachtwagens zullen rijden.

Tijdens het evenement zal er naast de rc-modellen en diverse demonstraties een WERELDRECORD poging gedaan worden. Een vrachtwagen van 20 ton wordt door drie RC trucks voorgetrokken.

Het evenement is zondag 23 en maandag 24 april van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs, speciaal voor dit evenement, inclusief toegang Autotron, bedraagt fl. 19,50, kinderen van 4 tot 12 jaar fl. 17,50.

Autotron is gelegen aan de A50 's-Hertogenbosch - Nijmegen. Voor informatie met openbaar vervoer bel: 0900 -9292 (75 ct. p.m.) of de Autotron infolijn: 073-5233300.

KOEL !