Rivaldo, Ajax en meer voetbalnieuws

Een paar voetbalnieuwtjes:

Rivaldo vertrekt uit Barcelona. De Braziliaan gaat voor de miljoenenploeg van Lazio Roma spelen. Lazio heeft hierover met FC Barcelona een akkoord. De Italiaans sportkrant Gazzetta dello Sport wist te melden dat Lazio spelers moet gaan verkopen om de transfersom van 110 miljoen gulden (!) op te kunnen hoesten. Volgens Lazio is het bericht uit de lucht gegrepen.

--
Feyenoorder Bonaventura Kalou speelt zondag toch mee tegen Ajax. Hij kreeg van de Ivoriaanse voetbalbond toestemming om het duel met Rwanda te laten schieten. Ajax is het met de Engelse club Derby County eens geworden over een transfer van Giorgi Kinkladze. De Georgische international wordt al sinds november 1999 verhuurd aan de 'Rams'.

--
De NOS heeft zich voorlopig verzekerd van de uitzendrechten van PSV. Zij hebben met PSV een tweejarige overeenkomst gesloten waarmee de omroep de rechten van de thuiswedstrijden van PSV in de UEFA Cup en PSV's internationale oefenduels in handen krijgt. PSV komt in het nieuwe seizoen in de Champions League uit, maar daarvan had de NOS de rechten al. Mocht PSV echter in de eerste ronde van de Champions League derde worden in de poule, dan komt de ploeg in de UEFA Cup terecht. De NOS heeft nu, wat Europees voetbal betreft, alle Nederlandse topclubs onder contract.

Zijn wij dus verzekerd van 100% Europese top-wedstrijden zònder decoder!
Submitter:  Bron: <a href=http://teletekst.nos.nl target=_new>NOS TT</a>