Jurylid en verdachte hebben sex

Spaceface meldde ons via de newssubmit het volgende:

Gillian Guess, ook wel bekend als het 'flirtende jurylid', moest afgelopen week voor de rechter verschijnen omdat ze in 1995 sex heeft gehad met een van moord verdachte man. Guess is aangeklaagd omdat ze de rechtsgang ten nadele zou hebben beïnvloed. Guess vertelde op de derde dag dat zij moest getuigen dat zij en de verdachte Peter Gill een vurige passie voor elkaar voelden. Om dit 'uit hun systemen te bannen' besloot ze een keer seks met elkaar te hebben.

Guess houdt vol dat de affaire tussen haar en Gill geen invloed had op haar stem als jurylid. Gill en vijf medeverdachten moesten toendertijd voor de rechter verschijnen vanwege de moord op twee mannen in een drugszaak. Tijdens het proces was Gill op borgtocht vrijgekomen. Zowel tijdens als na afloop van het proces bleven de twee elkaar ontmoeten. Peter Gill werd in 1995 uiteindelijk vrijgesproken.

Toen de affaire uitkwam, volgde een enorme publiciteitsstroom en advocaten wilden het proces tegen Gill heropenen. De uitspraak volgt binnenkort.

De vraag is natuurlijk wel of dit proces eerlijk verloopt. Wie weet heeft madam Guess de rechter al verleid...
Submitter:  Bron: <a href="http://www.worldonline.nl/news/news_center_bizar1.51803.asp" target=new>WOL</a>