Politie Culemborg pakt

The Animated Gif*Friends had ons via de newssubmit het volgende te melden:

In Culemborg heeft de politie twee mannen opgepakt die mogelijk gewerkt zouden hebben als zogeheten 'loverboys'. De twee (18 en 25 jaar) zouden miderjarige meisjes tot prostitutie hebben gedwongen. Verder zouden zij hebben gehandeld in harddrugs.

Loverboys zijn mannen, die jonge meisjes verleiden met dure cadeaus en attenties. Ze doen alsof ze een serieuze relatie willen onderhouden. Als het meisje eenmaal in hun ban is en voor een flink bedrag aan geschenken heeft geaccepteerd eist een loverboy dat het meisje 'terugbetaalt' als prostituee. De meisjes worden daarbij vaak zwaar onder druk gezet en bedreigd

De politie kwam op het spoor van de mannen door een onderzoek naar de handel in harddrugs. Bij de aanhouding van de Culemborgers vorige week had de 25-jarige vijftig gram heroïne bij zich. In een woning in Culemborg vond de politie heroïne, cocaïne en amfetamine. Een woordvoerder van de politie wil niet zeggen of er aangifte is gedaan tegen de mannen vanwege de loverboypraktijken. Hij bevestigt wel dat de Culemborgers elders in het land actief waren.

Het is nog onduidelijk of er meer aanhoudingen zullen volgen...

Dit is echt om ziek van te worden...
Submitter:  Bron: <a href="http://www.nieuwsklik.nl/trouw/BIN/ANP-170400-306-anp.html" target=new>Nieuwsklik</a>