FOK!kers steken 17.500 dollar in microkredieten!!

bannert

Een tijdje geleden heeft iedereen op de FOK!frontpage kunnen lezen dat er op het forum een actie loopt over Kiva. Via deze microkrediet-organisatie kan iedereen kleine leningen verstrekken (vanaf 25 dollar) aan individuele ondernemers uit ontwikkelingslanden, die daarmee geholpen worden hun bedrijfjes op te starten of uit te breiden. Wat in onze Westerse ogen een klein bedrag aan lening is, maakt voor velen een groot verschil in hun dagelijkse leven.

Inmiddels kunnen we met vreugde vertellen dat er maar liefst een bedrag van 17.500 dollar aan microkredieten is opgehaald door team FOK!, en de eerste kredieten ook al netjes weer terugbetaald zijn. Het FOK!team bestaat inmiddels uit 153 leden, en staat op het punt om de top 100 van deelnemende teams binnen te dringen.

kiva
Wil je ook weten hoe het precies werkt, kun je de website van de organisatie raadplegen of even een kijkje nemen in het lopende Kiva-topic op het forum. Help jij het FOK!team mee naar de volgende mijlpaal, en de leningnemers naar een betere toekomst?!