Lustrummagazine Hype nu verkrijgbaar

Eindelijk is het dan 1 september 2009, vijf jaar na de livegang van FOK!games en zo'n eerste lustrum verdient een feestje. Vorige week kon iedereen al raden hoe we het gingen vieren en na een paar dagen konden we bekend maken dat het zal gaan door middel van een magazine: Hype. Vanaf vandaag zul je dit magazine bij ons kunnen bestellen, maar wat staat er nu eigenlijk in?

Hype is in beginsel natuurlijk gewoon een gamesblad zoals alle anderen, maar dan met een FOK!sausje. Zo reviewen we niet alleen de nieuwste titels zoals Colin McRae DiRT 2, de game die ook onze cover siert, Wolfenstein en Batman: Arkham Asylum, maar we laten ook een user aan het woord over een game naar zijn keuze. Daarnaast vind je natuurlijk previews zoals Assassin's Creed 2, Diablo III, Brütal Legend, Alan Wake en Heavy Rain. Wat Hype echt interessant maakt zijn natuurlijk niet de (p)reviews, maar de specials. Zo praten MrSubtle, Fliepke, Morthill en Moe_Szyslak over de geschiedenis van de site, hebben Tim Laning van Grendel Games en Martijn Reuvers van Two Tribes een gastcolumn geschreven en is stripheld Manus dankzij Floris Oudshoorn nog één keer te bewonderen. En er is meer, wat te denken van mini-interviews met de crew, een artikel over gewelddadige games waarin GroenLinks en het CDA hun standpunten uiteen zetten en natuurlijk mag een artikel over antiheld Jack Thompson niet ontbreken.

Kortom, meer dan genoeg om je heel wat uurtjes zoet te houden. Wil je een van de weinige exemplaren van Hype bemachtigen? Nog even geduld dan. Vanaf dit weekend zul je ze rechtstreeks kunnen bestellen in de FOK!shop. En wat kost dit alles nou? Niet veel, we vragen je slechts de verzendkosten van €2,50 te dekken. Woon je buiten Nederland, stuur ons dan even een mailtje vanwege de hogere kosten. De lage kosten worden mede mogelijk gemaakt door Microsoft en Electronic Arts.

 

Hype