Vrouw gewekt door dode buurman

In het Amerikaanse Modesto werd een vrouw op bizarre wijze gestoord in haar middagdutje. Lijksappen van haar overleden bovenbuurman druppelden van het plafond op het gezicht van de Californische Sylvia Pena.

De 34-jarige bovenbuurman van Sylvia bleek al enige dagen geleden overleden te zijn aan een overdosis drugs. Het lijk was in verregaande staat van ontbinding. De vrijgekomen lijksappen lekten door de vloer naar beneden. "Ik lag te slapen op de sofa en werd gewekt door enkele druppels op mijn hoofd", vertelt Sylvia. Hoewel ze aanvankelijk dacht dat het wat van haar eigen kwijl was, ontdekte ze even later de bron van het vocht.

Ineens werd het Sylvia ook duidelijk waarom er de afgelopen dagen een afgrijselijke stank in haar appartement hing. Zowel haar appartement als dat van haar bovenbuurman zijn inmiddels door een schoonmaakbedrijf gereinigd. Desondanks wil Sylvia er niet meer terug. "De geur zit echt overal in", zegt ze. Haar verzekeraar gaat hier echter niet in mee, en weigert de schade te dekken.

Met dank aan Emslander voor de submit.