Hoerenloperssite een groot succes

De gratis website waar hoerenlopers 'hun waar' kunnen bespreken blijkt een gat in de markt te zijn. Meer dan 120.000 hoerenbezoekers zijn lid van de site hookers.nl. Ze geven hun mening over de prostituees waar ze zijn geweest, of komen er om de beoordeling van anderen te lezen. Op de website kun je inmiddels 20.000 dames van plezier vinden en de gebruiksaanwijzing daarbij.

Wekelijks wordt er verslag uitgebracht door verschillende mannen over hun ervaringen met prostituees. De website kwam voor het eerst in 2004 in het nieuws. Politicus Rob Oudkerk verklapte toen dat hij de site raadpleegde als hij seks buiten de deur zocht. De site is in België inmiddels heel geliefd bij sekstoeristen. Er zijn gevallen bekend van hoeren die uit dat leven stapten omdat ze geen goede cijfers kregen.

Er zijn vier categorieën op de site: raamprostitutie, clubs en privéhuizen, escort en privé ontvangst en 'specialiteiten'. Naast een evaluatieformulier, geven veel klanten ook de 'ranzige' details van hun ervaringen met prostituees.