Carlo Boszhard blij met kijkersprotest

Carlo Boszhard is zeer te spreken over de steunbetuigingen van de fans van Life& Cooking. Dit zei hij gisteren in RTL Boulevard.

Trouwe fans van het zondagmiddagprogramma kunnen op internet een petitie invullen. De initiatiefnemer van de websites redlifeandcooking.nl en redcarloenirene.nl  hoopt dat het programma hiermee op de buis blijft.

In RTL Boulevard noemde Boszhard de internetactie een fantastisch initiatief, terwijl hij doorgaans voornamelijk negatieve dingen leest op internet. De website meldde gisteravond dat inmiddels 550 fans van Carlo en Irene een formulier hebben ingevuld.

In hun eigen uitzending hadden Carlo Boszhard en Irene Moors zondag al gereageerd op het stopzetten van de show die al negen jaar te zien is bij RTL4. In de uitzending vertelden ze dat het nieuws voor hen als een donderslag bij heldere hemel kwam. In RTL Boulevard voegde Boszhard daaraan toe: "Als je een programma hebt dat goed scoort, is het wel erg triest als het stopt. Zeker als het alleen maar een geldkwestie is."

RTL is met Boszhard en Moors in gesprek over een nieuw programma.