Telegraaf tuint in BNN-grap

Als het goed is, heeft BNN's IQ-test vanavond menig Nederlander aan de buis weten te kluisteren. Toen halverwege de test de vliezen van een hoogzwangere vrouw braken, pikte De Telegraaf dit op als groot nieuws. Helaas bleek de krant van wakker Nederland vanavond toch niet helemaal goed uitgeslapen.

Zoals ieder jaar tijdens BNN's IQ-Test, werd ook dit jaar de uitzending verstoord door een bijzondere, toevallige gebeurtenis. Zo kregen we al eens een streaker te zien, en kwamen de 'Fathers of Justice' gekleed als Batman de uitzending verstoren. Uiteraard waren deze onderbrekingen volledig gepland door de regie, en worden hier later vragen over gesteld.

Zo ook vandaag. Bij vraag 22 braken ineens de vliezen van een hoogzwangere vrouw. De vrouw werd afgevoerd waarna Valerio de natte plek afnam met een doekje. De vrouw bleek echter een zwangere actrice. Naar aanleiding hiervan werden twee vragen gesteld. Zo was het belangrijk dat je de naam van de actrice (Marianne van Houten) en de kleur van Valerio's doekje nog wist.

Overigens is uit de test gebleken dat seks een negatieve invloed heeft op je intelligentie. De deelnemers aan het 'sexperiment' scoorden voor de vrijpartij een gemideld IQ van 124, na de vrijpartij bleef er slechts een schamel IQ over van 117 punten.

 

Foutje van de Telegraaf
De Telegraaf is niet op de hoogte van de IQ-Test...
Wat is jouw IQ? Pimpen met je hoge IQ kan in dit topic!