Geld maakt niet altijd gelukkig

Geld maakt niet altijd gelukkig en dat bewijst het verhaal van de Britse vrouw Callie Rogers nog maar eens. Sinds ze vijf jaar geleden 3 miljoen euro won met de Lotto is haar leven niet veel soeps meer. Ze is sindsdien een magneet geworden voor mannen die op haar geld uit waren, en ze werd bedrogen waar ze bij stond. Onlangs vonden agenten een grote hoeveelheid cocaïne in haar woning. Ze riskeert nu een jarenlange gevangenisstraf.

Toen ze in 2003 op 16-jarige leeftijd de Lotto won zag het er allemaal zo mooi uit en kon haar geluk niet op. Ze werd zelfs bekroond tot de op een na jongste Lottowinnares. Ze was gelukkig met haar vriend Nicky Lawson en samen kregen ze twee kinderen, maar een aantal stevige ruzies en de bekentenis dat Nicky met haar zus had geslapen zorgde ervoor dat de relatie op de klippen liep.

Vanaf dat moment is ze altijd al een magneet geweest voor de verkeerde types. Uiteindelijk raakte ze op het slechte pad en begon ze drugs te gebruiken, met deze arrestatie tot gevolg. Van de drie miljoen is al 66 procent uitgegeven, ze heeft 'slechts' 1 miljoen over. Of de ex-vakkenvulster daar ooit nog veel van zal kunnen genieten, blijft nog maar de vraag.