FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Psycho-Pass: Mandatory Happiness

Game

Psycho-Pass is van origine een anime in een wel erg interessant toekomstbeeld. Alle emoties en crimineel gedrag van mensen worden in een computersysteem, Sibyl System genaamd, gestopt en geanalyseerd. Door dit onderzoek is men tot de ontdekking gekomen dat het te voorspellen is hoe iemand in zijn vel zit. Er wordt simpelweg een nummer aan iemand gehangen. Dit getal, dat het moraal van iemands hart en ziel benoemt, wordt 'psycho-pass' genoemd. Een van de onderdelen die het cijfer bepaalt is de Crime Coefficient. Dat geeft aan wat de kans is dat iemand ooit een misdaad gaat plegen.

Detectives werken samen om deze mensen op te sporen en te zorgen dat ze hun misdaad nooit kunnen plegen. Daarvoor hebben zij een wapen, Dominators. Ze hebben daarmee de keuze: iemand stunnen en inrekenen of een dodelijk schot lossen. Enforcers zijn mensen die deze mogelijke misdadigers opsporen. Zij hebben zelf ook een hoog getal op hun hoofd geprijkt gekregen. Ze weten hoe potentiele misdadigers denken, maar het berechten doen de zogenaamde Inspectors, kalme en verstandige mensen met een prima psycho-pass.

Psycho-Pass: Mandatory Happiness is een visual novel en start in Tokyo, in 2112. Nadeshiko Kugatachi is een net aangenomen Inspector die haar geheugen kwijt is geraakt. Ze is kalm, serieus en heeft nogal veel moeite om menselijke emoties te begrijpen. Voor haar is berechten dan ook vaak een doodsvonnis. Takuma Tsurugi is een nieuwe Enforcer die zijn vermiste jeugdvriend zoekt. Ze komen elkaar tegen en het lot stuurt ze naar Sado Marine City, waar Nadeshiko voelt dat ze de plek kent.

Platform PlayStation 4, PlayStation Vita
Developer
Publisher Nippon Ichi Software (NIS)
Genre Overig
Releasedatum NL 16 september 2016
Meer informatie Officiële website
Waardering 8.0
User-waardering Onbekend.
Aantal stemmen0
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1255
special
VrijMiBabes #206 (not very sfw!)
special
FOK! Zien en doen: Weekend van het Verdedigingserfgoed
special
Random Pics van de Dag #1254
special
Random Pics van de Dag #1253
special
Random Pics van de Dag #1250
©FOK.nl e.a.