Seks op spannende plekjes

Het is tegenwoordig niet meer echt trending om gewoon thuis in bed te neuken. Zelfs niet op het aanrecht. Misschien is men bang voor vlekken op het dekbed of spetters in de pannen, maar er wordt steeds meer buiten de deur geneukt en dan heb ik het niet over het vreemdgaan.

Wil jij een plezierig seksleven hebben met je partner dan moet je toch minstens af en toe op een spannend plekje de lepel in de brijpot hebben. En spannende plekjes zijn er genoeg. Oké, het is al langer in de mode om bepaalde parkeerplekken op te zoeken en dan eventueel met toekijkers de oudste beweging ter wereld te maken, maar die toekijkers zijn uitgenodigd en dat is eigenlijk toch minder spannend.

Ik heb ooit eens in een duinpan in de buurt van Scheveningen gelegen met mijn vriendin en dat is toch een stuk spannender, want er konden daar ieder moment mensen langs komen. Die kwamen echter niet. Er kwam wel een koddebeier, maar die liet ons links liggen, want naast ons in een andere duinpan lag een vriend met zijn vriendin en die hadden de kleren nog aan en kregen dus een bekeuring. Die kleren van ons waren echter ook snel aan toen we hem in de gaten kregen en we hebben het karwei toen in tram 12 afgemaakt. Zij op mijn schoot. Zo kon een oud dametje naast ons plaatsnemen, want voor oude mensen stond je toen nog op. Heerlijk, die oude trams uit die tijd. Die waren nog lekker aan het schudden. Ook dat was natuurlijk een spannend plekje.

Tegenwoordig schijnen pretparken erg in te zijn. Ik heb al eens een column geschreven over seks in de Efteling, maar nu las ik dat Walibi Holland ook erg populair is. Dat is niet zo gek, want als je op hun website komt, dan zie je meteen een filmpje met de titel: ‘Ja, ik wil #hardgaan!!!’  En met attracties als Space shot en G-Force nodig je natuurlijk wel uit. Ik zie me nog niet seks in de achtbaan hebben, maar in Excalibur beloven ze je verrassende bewegingen. Voor- en achterwaarts over de kop,  dus dat moet kunnen. De reclame moet wel anders. Ik zou zeggen: Walibi Kim Holland, voor uw ultieme hoogtepunt. Een echt pretpark voor volwassenen.

Toch was er heel wat over te doen. Je zou kunnen zeggen dat er veel mensen opgewonden waren. Zowel in Walibi zelf als op de sociale media.

Maar er was meer opwinding de laatste tijd vanwege seks op spannende plekjes. Wat dacht je van seks in de St. Jozefkerk? Lekker van bil in het biechthokje. De pastoor vond dat niet de juiste plaats voor het hebben van seks. Nu is er eens een keer seks met volwassenen in de rooms-katholieke kerk en nu is het weer niet goed! De kerk is toch het huis van God? De man waarmee Maria is vreemdgegaan. De kerk is het huis van de liefde. Dan mag je er toch zeker wel de liefde bedrijven? Iedere zondag wordt daar een zak geleegd na de collecte, dus het is er eigenlijk heel normaal.

Wil je ook eens een rooms-katholieke kerk proberen? Dat is niet moeilijk, want die zijn altijd open voor het publiek. In tegenstelling tot hervormde en gereformeerde kerken. Er is ook heel vaak niemand te zien in zo’n kerk. Je kunt dus gewoon je gang gaan en je kaarsje opsteken. De poort staat open.

Ik ben benieuwd waar het volgende filmpje van Kim Holland zich afspeelt. Misschien bij Madame Tussauds? Daar staat toch alles al stijf.

Natuurlijk zijn er vast al veel mensen die het weleens in de trein hebben gedaan, of in een kleedhokje van het zwembad. Nog leuker is het echter om het ergens te doen waar het nog nooit is gedaan.

Ik zou het daarom persoonlijk wel leuk vinden als er eens seks in het Torentje zou plaatsvinden.  Want zeg nou zelf: er zit een lul, maar die neukt nooit.