Kutsperma

Bij de Algemene Beschouwingen werd er vaak gesproken over kloven in de Nederlandse samenleving. Een daarvan was de kloof tussen jong en oud. De jongere generatie heeft het in vele opzichten moeilijker dan wij oudjes.

Wij konden op veertienjarige leeftijd gaan werken en hadden dan een volledige, vaste baan. Er zat meestal een proeftijd aan vast, maar dat was het dan wel. Ik ben zelf toen ik veertien was bij een drogisterij gaan werken omdat ik totaal geen zin had in leren. Je verdiende niet veel, maar genoeg om ’s avonds te gaan biljarten en een colaatje te drinken. Zelfs bitterballen lukte nog wel. Jongeren van nu moeten zelfs nog bedelen om een stageplaats en die levert geen centjes op. Daarna mogen ze blij zijn als ze ergens een tijdelijk contract krijgen.

De pensioenen van de ouderen worden bovendien in stand gehouden door in verhouding hogere pensioenpremies dan wij destijds betaalden en dan moeten ze nog maar afwachten of die pensioenen nog net zo goed zijn als zijzelf met pensioen gaan.

En sinds kort weten we dat ze ook nog eens opgezadeld zijn met slechter sperma. De jongens dan, maar de meisjes gaan er natuurlijk ook last van krijgen, want als de trend zich doorzet moeten zij het straks met alternatieven doen in plaats van met zo’n lekkere plezierstengel als ze een kindje willen. En dan zitten er bij De Wereld Draait Door drie vrouwelijke economen te vertellen dat er meer baby’s moeten komen om de economie in de toekomst draaiende te houden.

De vis in de zee is al niet meer wat hij is geweest en nu geldt dat ook voor de spermavisjes. Artsen maken zich zorgen. Twintig jaar geleden had de man 60 miljoen zaadcellen per millimeter en nu zijn dat er nog maar 20 miljoen. Nog altijd een aardig getal zou je denken, maar als het zo doorgaat dan krijgt de man op een gegeven moment te weinig visjes die de eicel kunnen halen en dan wordt het dus voor hem wel kutschieten, maar voor haar niet kuitschieten.

De visjes die nu nog wel overleven schijnen ook niet allemaal bruikbaar te zijn. Die kunnen hooguit meedoen aan een soort paralympische wedstrijd omdat ze gehandicapt zijn. Ze zijn niet in staat om een eicel te bevruchten.

De oorzaak weten de artsen nog niet precies. Alcohol en sigaretten waren al niet zo erg goed voor de visjes, maar dat kunnen niet de enige oorzaken zijn. Men denkt aan pesticiden. De ellende begint al in de baarmoeder. Door allerlei stofjes die via het vetweefsel van de vrouw en de placenta bij de kleine knul in de baarmoeder komen krijgt hij al een kneus van een zaadbal.

Als we dus aan de vraag van die drie economen willen voldoen, dan moet er iets gebeuren. En precies op dat punt zie ik mogelijkheden om de kloof tussen oud en jong te dichten. En dat ook in letterlijke zin.

Wij, oudere mannen, hebben nog die ouderwetse kwaliteit sperma die de jonkies missen. Wij kunnen de jongere vrouw die graag een kindje wil nog een stoot van zo’n 100 tot 200 miljoen zaadcellen bezorgen. De huidige man krijgt misschien nog wel een vingerhoedje vol, maar dat is van onvoldoende kwaliteit. Je wilt als zaadvragende vrouw toch wel de beste kwaliteit? Je drinkt toch ook geen alcoholvrij bier als je lekker dronken wilt worden?

Ik ben dus van plan om een uitzendbureau te beginnen voor vrouwen die sperma van de beste kwaliteit nodig hebben. De enige uitzendkracht ben ik zelf.

Denken jullie soms dat oudere mannen ook geen goede kwaliteit sperma hebben? Kijk naar papa Rob de Nijs. Rod Steward werd in 2011 vader van zijn achtste kind en hij was toen 66. Charlie Chaplin was 73 toen zijn zoon Christopher werd geboren. Robert de Niro had op zijn 68e ook nog prima sperma. Julius Iglesias sr. heeft nog op zijn 90e een kind verwekt. Vooropgesteld natuurlijk dat er geen vreemd sperma aan te pas is gekomen waarvan die oudere heren niets wisten.

Dus dames, denk niet dat wij oudjes geen kwaliteit kunnen leveren. Ik had altijd al snelwerkend sperma. Een soort vlugkokende macaroni. Voor ik het wist had ik twee dochters. Het sperma schoot sneller dan zijn schaduw. Ik wil die kloof tussen oud en jong wel dichten. En ik blijk niet de enige. Mick Jagger had het ook al goed begrepen toen hij de kloof van Melanie Hamrick dichtte. Zij is 29 en wordt de moeder van zijn achtste kind.

Het spijt me voor de puberjongetjes van nu. Jullie hebben gewoon kutsperma. Gelukkig kunnen wij oudjes de economie in Nederland op gang houden met ons ‘beter leven’-sperma. En ik offer me graag op voor mijn vaderland wat dat betreft.