Leugenachtige asielzoekers

Zo, we hebben het voor elkaar, er is daadwerkelijk een asielzoeker uit de vluchtelingenstroom van de afgelopen paar jaar weggestuurd. Ach, het was dan wel een Yezidi, dat volk dat compleet uitgeroeid wordt door Daesh, maar er is een asielzoeker weggestuurd. Waar ze heen moet weet niemand. Ze had zich in Roemenië ingeschreven, maar die inschrijving is intussen verlopen. Ze is ook nog eens zwanger, maar dat boeit ook niet. Regel is regel. We moeten ook nog homohatende moslims huisvesten, dus elke plaats is nodig.

Welkom in Nederland, waar gelukszoekers geld en huisvesting krijgen en hulpbehoevenden weggestuurd worden. De gewelddadige moslims krijgen netjes een aai over de bol en wat geld toegestopt, dan worden ze wel rustig. Zwangere vrouwen waarvan de landgenoten zijn uitgemoord en die nergens heen kunnen moeten maar oprotten.

Mevrouw Khairia Barakt wist een vorig jaar de berg Sinjar te ontvluchten nadat Koerdische strijders de berg ontzet hadden. Eerst vluchtte ze naar Roemenië, daarna naar Nederland omdat haar man hier een verblijfsvergunning heeft. Helaas heeft ze gelogen over haar huwelijk, een fatale fout. Maar wat nu? Terug naar Syrië kan ze voorlopig niet, in Roemenië is ze ook niet meer welkom. Haar man is nog wel in Nederland, hij heeft haar €50 gegeven om de eerste tijd te kunnen leven.

Natuurlijk was het dom om haar huwelijk te verzwijgen, maar dat als reden opvoeren om een zwangere vrouw, wiens leven daadwerkelijk gevaar loopt, uit te zetten is onbegrijpelijk. In haar thuisland worden Yezidi’s bij duizenden vermoord door Daesh en de vrouwen worden vaak gebruikt als seksslaaf door de strijders voor het geloof van de vrede en onze overheid gooit haar eruit?

Waarom kan deze vrouw wel uitgezet worden? De helft van de afgewezen asielzoekers kunnen namelijk gewoon blijven. Die krijgen een bed, bad en brood-voorziening. De normaal afgewezen asielzoekers die wel vertrekken krijgen ook nog eens geld mee om een bestaan op te kunnen bouwen in het land van herkomst. Ondertussen worden er allerlei lugubere types wel Nederland binnengelaten, zonder goede screening. Gevechten in AZC's, hongerstakingen en ander ongein, geen probleem. Liegen over je huwelijk: het land uit!

Onbegrijpelijk.