Talentloze BN'ers

BN’ers, maar ook de internationale vips die talentloos en toch bekend zijn, worden gemaakt door de media. Ik kots erop. De overheid zou een programma moeten hebben dat deze mensen zich niet meer voort mogen planten. Je probeert eroverheen te scrollen maar er wordt zo fucking veel over deze gasten geschreven dat het je gewoon niet lukt. De Kardashians, hoogst irritant! Of dat mokkel in Duitsland, Sabia, dat haar kind is verloren dat ze waarschijnlijk nooit gedragen heeft. Hunkerend naar aandacht kloot ze maar een beetje door met mannen en haar leven. Onthullingen of een foto met enig lijden brengen al snel een paar duizend euro op. Sabia Engizek, Van der Vaart, Boulahrouz; ze weet verdomme zelf niet meer welke achternaam nu het meest opbrengt, het is dagwaarde. Dus maandag kan ze Van der Vaart heten en dinsdag Boulahrouz. Knotsknettergek dat wijf.

Was ze nu wel of niet zwanger? Evert Santegoeds, je weet wel die mediageile nicht van de Telegraaf TV, vraagt zich ook af waar het verhaal Sabia gaat eindigen. De krankzinnige huichelaar aan het woord, immers Santegoeds heeft haar groot gemaakt door iedere dag over haar te schrijven en te ouwehoeren. Als ik die kop van die man zie denk ik aan exorcisme. Laten we nu gewoon maar aannemen dat dat verwaarloosde mokkel nooit zwanger is geweest van Van der Vaart, maar die afglijdende voetballer gewoon terug wilde hebben. Immers, precies voor de deadline dat ze een doodgeboren kindje had moeten aangeven, krijgt ze een miskraam waarvoor ze tot dan nog totaal geen bewijs hoefde te leveren. Met andere woorden: de enige bevruchting van een eitje bij Sabia Engizek, want zo schijnt ze echt te heten, bleek achteraf de bevruchting van een hersencel te zijn met maar een doel: hoe blijf ik belangrijk terwijl ik eigenlijk helemaal niets kan. Want mijn god: er zijn zo veel talentloze BN’ers die zich steeds pathetischer gaan gedragen dat het er meer lijken dan de vluchtelingen die nu binnenkomen.

Een scheet op tv laten lijkt je een levenslang inkomen te verschaffen, dus er wordt heel wat af gescheten op tv. De Roy Dondersen en Samantas, allemaal kansloze randdebielen die tijd krijgen op het lichtkanon dat ‘hun’ beelden uitbraakt. Het een nog dommer dan het andere. Wie verlost mij van deze bagger? Ze blijven maar komen. Dre Hazes senior wist met de tekst van zijn liedjes mijn dronkenschap een extra dimensie te geven, ik ben hem daar dankbaar voor. Door zijn nummers mee te zingen wist ik hoe laat het was, hoeveel tijd ik te laat zou komen bij mijn baas de volgende dag. Maar wat doet die vervelende en lelijke ex van hem, Rachel Hazes, nog steeds in het nieuws? Niemand weet het. Zij heeft zijn stem niet, zijn dochter ook niet. Alleen zijn zoon doet verwoede pogingen die soms heel aardig zijn. Rachel Hazes beschermt haar miljoenen. Niet haar miljoenen, want zelf is ze goed voor een bijstandsuitkering, maar de miljoenen van haar zuipende en kettingrokende dode echtgenoot.

Wie verlost ons van deze hysterie? Van deze talentloze, hersenloze personen die BN’ers genoemd worden? Een status die de echte talenten in de schaduw zet. Zijn we nu echt zo afhankelijk van deze menselijke bagger?