Plassen in Yab Yum

'Goedenavond.'
'Goedenavond, meneer. Wat kan ik voor u doen?'
'Tja, ehm, ik zoek het toilet eigenlijk. Vroeger was dat altijd hier in de buurt.'
'Dat is nog steeds zo, meneer. We hebben nu alleen veel meer te bieden dan alleen een toilet.' Ik bekeek het vrouwtje achter de balie eens goed. Ze zag er goed uit. Dus zei ik: 'Ja, dat zie ik, juffrouw, alleen het toilet zie ik niet.'
'Ik geef u als gastvrouw heel graag een rondleiding, hoor. Komt u maar mee, dan kunt u ten volle genieten van al het moois dat we sinds kort te bieden hebben.'
'Nou, ehm, dat hoeft net per se. Ik hoef alleen maar even naar het toilet, juffrouw.'
'Het is echt geen moeite, hoor. Ik wil u graag onze multifunctionele Thermen laten zien. U weet niet wat u mist als u niet even gaat kijken.'
'Het kan me niet schelen dat ik niet weet wat je mist, juffrouw. Ik wil weten waar je pist.'
'Daar komen we vanzelf, loopt u maar even mee.' Ze was goed getraind blijkbaar en bleef vast onder alle omstandigheden beleefd. Er was geen kruid tegen gewassen.

'Kijk, meneer. Dit is onze bar. U ziet wel dat er een zeer relaxte sfeer wordt gecreëerd door het zachte paarse licht. U kunt hier de beste merken champagne verkrijgen. De geschonken cocktails, de discretie, de dienstverlening en de sfeerverlichting hebben iets mystieks en u waant zich dan ook al snel in een sprookje van Duizend-en-een-nacht. Kan ik u misschien iets aanbieden?'
'Juffrouw, als ik nu ga drinken, moet ik nog nodiger. Ik waan me momenteel helemaal niet in een sprookje, het is meer een nachtmerrie en straks plas ik in mijn bed.'
'U bent een grappenmaker, meneer. Aan de overkant van onze bar is trouwens onze ontspanningsruimte. U kunt zich hier laten verwennen door diverse masseuses in een van onze elegante en rijk gedecoreerde stijlkamers. Loopt u even mee?' Ik volgde maar gedwee, want ik had niet de indruk dat ik eerder naar het toilet zou kunnen als ik me opwond. Het was strenge meesteres.

'Deze eerste is in de stijl van Louis Quatorze. U ziet het wel aan de meubelen.' Ik moest echt wel nodig, maar nu ze het over Lodewijk had, was ik aan de beurt om haar het een en ander te leren.
'Inderdaad, juffrouw. Het lijkt wel een boudoir van de Zonnekoning en weet u wat er allemaal in zo'n boudoir gebeurde?' Ze wist het, dat zag ik aan haar gezicht. Ze keek me aan met een klein, verleidelijk glimlachje.
'Als u wilt, kunt u hier een prima massage krijgen, meneer.' Ik dacht even een knipoogje te zien. Het was best een leuk vrouwtje trouwens. Ik begon mijn blaas een beetje te vergeten. Zou ze La Philosophie dans le boudoir ou Les instituteurs immoraux van Markies de Sade kennen? Zij was in ieder geval ouder dan vijftien. Ik wilde eigenlijk gewoon waar ze bij was gaan plassen in de lampetkan die op een tafeltje in de hoek van de stijlkamer stond, maar nu kreeg ik ineens andere ideeën.
'Ik wist niet dat de NS dat bedoelde toen Boukje Bügel vertelde dat alle reizigers het verblijf op het station als heel plezierig moeten ervaren en dat de gewone toiletjuffrouw daarom niet meer in het plaatje paste. De meeste toiletjuffrouwen kunnen waarschijnlijk niet echt goed masseren. En hoeveel eurocent moet er op het schoteltje om zo'n massage te krijgen? Mag ik trouwens weten hoe u heet?' Ze heette Babette.
'U kunt hier gewoon met uw bankpas betalen, meneer. Het bedrag is afhankelijk van uw verblijf hier. Laten we de rondgang voortzetten, want we hebben nog meer stijlkamers.' Ik was benieuwd of ik dan ook gewoon vijftig eurocent kon pinnen als ik alleen het toilet zou bezoeken. De rondgang werd wel steeds leuker.

'Kijk, meneer. Dit is de Romeinse kamer. U ziet het aan het interieur. Mooie Romeinse decoraties, marmeren pilaren, een marmeren jacuzzi in de hoek van de kamer en een super kingsize bed, omgeven door pilaren.' Ik was perplex. De service van de NS ging steeds verder. Dit bedoelde Baukje dus toen ze zei dat de toiletten op de stations klasse moesten gaan uitstralen en dat ze een kwaliteitsmerk moesten gaan worden.
'Weet je waar dit me aan doet denken, Babette?' Ik was nieuwsgierig naar haar antwoord.
'Yab Yum, meneer?' Ze had het goed geraden. 'We hebben binnenkort ook nog een tweede bar in onze multifunctionele toiletruimte. Daar laten we ook dames paaldansen en obers met onbloot bovenlijf bedienen, meneer. Het erotisch element moet zorgen voor een aangename sfeer.' Je zou haast gaan hopen dat er diverse treinen zouden uitvallen in de dienstregeling of dat je trein uren vertraging zou hebben omdat de bliksem in de bovenleiding is geslagen. Ondertussen bevonden we ons nog steeds in de Romeinse kamer en Babette zag er steeds leuker uit met haar halflange bruine krullen en haar ranke figuurtje. Het kingsize bed stond er uitnodigend bij. Ik dacht dat ik de stoute schoenen maar eens aan moest trekken.
'Is deze multifunctionele toiletruimte eigenlijk al open voor klanten?' vroeg ik. Ik kon natuurlijk niet meteen met Babette in bed duiken. Babette keek me met een schuin oog aan. 'Ik dacht dat u alleen een plasje kwam doen, toch?' zei ze schalks.

Het bed was lekker zacht. De massageolie had de geur van zoete amandelen. Babette bleek erg bedreven in het masseren. Ze gleed met haar naakte bovenlichaam over mijn naakte rug. Het werkte ontspannend en toch raakte niet ieder lichaamsdeel van me ontspannen. Ik liet het gewoon gebeuren. Ik wist ook zeker dat ik niet genoeg had aan vijftig eurocent op een schoteltje. Het interesseerde me ook niet dat mijn trein naar Den Haag al een uur geleden was vertrokken. Ik was wel blij dat we nog even heerlijk hadden genoten van de kriebelende bubbels van de jacuzzi. Het legen van de blaas daarin was bijna net zo lekker geweest als de massage van Babette.