Barbie bloot

Hebben jullie gekeken? Barbie ging gisteren uit de kleren voor IsLive.nl, een sekssite. IsLive is een betaalde webcamsite. Je moet dan dus betalen om Nederlands domste snol te zien.
De site werft ook nieuwe webcammers op internet.

'Ik ben dus duidelijk niet geschikt om voor een baas te werken.' staat bij de algemene informatie van IsLive.

Het woordje 'dus' is veelbetekenend. Het geeft aan dat het volkomen logisch is dat je niet geschikt bent om voor een baas te werken. Dat wisten we na de eerste aflevering van Oh Oh Cherso eigenlijk al wel. Maar hoe kun je nou zo dom zijn om die woorden te geloven als je je aanmeldt? IsLive geen baas? Je mag dan wel zelf bepalen hoe vaak je online bent en hoe ver je gaat, maar er is in ieder geval sprake van een dienstbetrekking of een fictieve dienstbetrekking. Er dient door de exploitant loonheffing te worden ingehouden op het loon en dat dient aan de belastingdienst te worden betaald. Bovendien moet de exploitant de bijdrage Zvw aan de sekswerker vergoeden. Er is daarom sprake van een gezagsverhouding. Je werkt dus wel degelijk voor een baas. En ook nog eens een hebberige baas, want van de zeventig eurocent per minuut krijgt de sekswerker er nog geen twintig. 
Barbie zal het geld echter wel nodig hebben na haar tweede borstvergroting. Ze zijn nu wel zo groot dat ze een webcam met groothoeklens nodig heeft.

Ik kende die website trouwens helemaal niet. Ik denk ook dat de meeste Nederlanders die website niet kenden. Maar daar is deze week dankzij Barbie wel verandering in gekomen. Waarom is alles wat die muts doet nieuws? De kranten, de nieuwssites, de televisie, ze hebben het allemaal over Barbie bloot. Als meisjes bloemen uitdelen in een tram heeft niemand het erover, maar als Nederlands ergste sloerie een scheet in de tram laat, dan zendt RTL het uit. Als de media er geen aandacht aan hadden geschonken, dan had Barbie toch mooi met haar kut voor lul gezeten. Hoewel je natuurlijk altijd kansloze mensen hebt die naar seks op een klein schermpje kijken en daar geil van worden. Maar nu zit half Nederland misschien te kijken. Al was het maar om er de volgende dag over mee te kunnen praten.

'Wat vond jij ervan?'
'Het viel mij wel mee. Ik dacht dat hij helemaal uitgelebberd zou zijn, maar met die piercing erdoor werd alles toch mooi bij elkaar gehouden.'
'Oh, was dat een piercing? Ik dacht dat het een veiligheidspeld voor olifantenluiers was.'

'Hollands Heetste Huisvrouwen willen webcamsex. 100% Nederlandse Amateur vrouwen die met jou willen webcammen.' Dat staat er op hun site te lezen. De Nederlandse taal van de site is al net zo slecht als die van Barbie. Als je 100% Nederlandse vrouwen hebt, waarom dan een Engels woord als 'webcamsex' in plaats van het Nederlandse woord 'webcamseks'. En waarom 'amateur' met een hoofdletter en 'vrouwen' met een kleine letter? Dat is wel erg vrouwonvriendelijk.

Ik ben benieuwd hoe Angelina Melissa Cora het zal vinden als ze later ontdekt dat heel Nederland weet hoe het gaatje waar zij uit is gekomen eruitziet. Michael heeft er in ieder geval geen problemen mee dat iedereen dat weet.
'Ik heb liever dit dan de Playboy. Want hierbij kun je zelf bepalen hoe ver je gaat,' zei hij.
Wat is dat voor gelul? Dus je hebt straks als webcamrukker uit voorpret al een Euromast in je broek bij het idee Barbie te zien vingeren en dan zie je haar in een strak truitje en spijkerbroek chips in haar mond proppen. En bij de consumentenbond klagen kan echt niet in dit geval.
Nee, Michael. Bij de Playboy heb je echt meer vrijheid om te bepalen wat je wel en niet wilt dan voor een webcam. Let nou maar eens goed op wat ze allemaal voor hulpstukken meeneemt naar haar hobbykamer.

Webcams kijken is een trend aan het worden in de wereld. Iedere ochtend kun je op de Belgische zender Canvas winterbeelden, lentebeelden, zomerbeelden of herfstbeelden zien via webcams. Ik kijk soms als ik met een paar kopjes koffie probeer wakker te worden. Maar waarom worden ze uitgezonden? Ik kan in de winter kijken of er sneeuw genoeg ligt in het skigebied waar ik heen ga. Als dat gebied tenminste meedoet aan dat programma. Maar de sneeuwhoogten kan ik ook op internet lezen.
Dan heb je verder nog hele hordes mensen die naar de beelden van webcams in holen, nestkasten en bomen kijken. Dan zie je bijvoorbeeld een oehoekuiken dat minutenlang gewoon zit te zitten. Natuurlijk is de geboorte van een stel jonge vossen wel leuk om te zien. In ieder geval leuker dan de bevalling van Barbie. Maar je zult toch maar dagenlang gedurende een paar uur zitten te kijken naar een leeg hol en net als je bij de tandarts bent voor een behandeling aan je wortelkanaal werpt die vos haar jongen. Dan lach je wel als een boer die kiespijn heeft.

Er zitten trouwens ook nog financiële gevaren aan het kijken naar sekswebcams. Een kennis van een kennis van me is eens tijdens het kijken naar een betaalde cam in slaap gevallen. Dan kan het aardig oplopen. Dat is slapende arm worden. Als het in deze tijd zou zijn gebeurd, zou Rutte wel trots op hem zijn geweest natuurlijk.
Ik kijk nooit naar webcams, maar mocht ik het ooit eens willen, dan kijk ik toch echt liever naar het hol van een vos dan naar de kut van Barbie.