Het falende Poetin protest

Henk, dictatorWaar de meeste mensen wel eens aan voorbij lopen: zo'n dictator wil doorgaans ook gewoon het beste voor zijn land. Kun je wel een beetje lomp gaan protesteren, maar al dat meneer Poetin ziet is een paar honderd felgekleurde nichten die halfnaakt in de kou rondhuppelen. Met een paar opblaaspoppen. Noem me conservatief, maar ik zie daar de meerwaarde ook niet van in.

Aan de andere kant, misschien leidde het hem wel af tijdens zijn onderhoudje met de koningin. Wensend keek hij naar de gespierde en geoliede lichamen. Hij onderdrukte zijn primaire lust, de drang om er heen te lopen en het aan te raken. Was het maar zijn lichaam, denkt hij terwijl hij zich eventjes zijn eigen spiegelbeeld voor de geest haalt. Vanochtend zag hij het voor het laatst, vlak na het poepen. Met beide handen tilde hij even zijn uitdijende buik op, die met het verstrijken der jaren toch echt steeds meer op een pens ging lijken. Hij golfde op en neer toen hij hem losliet. Vladimir schudt onmerkbaar zijn hoofd en glimlacht weer naar Bea: “...end dis is dus the Hermitage.”. Zoiets.

Poetin rijdt beer.Gekker vind ik het dat Poetin doodleuk mag zeggen dat hij het een schande vindt dat we Martijn en de SGP goedkeuren. Idioot als je die gedachtegangen en praktijken mag vinden, in een gezonde en tolerante democratie mag je er wel voor uit komen dat je zulke gevoelens of overtuigingen hebt. Maar niemand die het voor hun opneemt. En Rutte staat er ook weer bij als een dolblij jongetje dat op schoolreisje teveel suikerspinnen heeft gegeten. Zeg dan wat, man. Maar onze homo's, daar mag geen Rus aankomen. Daar hebben we namelijk wel een paar achterlijke bontkraagjes van binnen de eigen landsgrenzen voor.

Pussy Riot, ook alweer vergeten. De dichtstbijzijnde topless protestante werd in Duitsland opgepakt. Hier zijn we wat gevoeliger voor de actualiteiten. Terwijl onmerkbaar de walvis rot, weer een kind wordt uitgezet en vrouwelijke protestrockers ergens in Siberië hun welverdiende straf uitzitten, zeggen wij “Poetin go homo” en lachen om onze eigen spitsvondigheid. Mocht ik binnenkort alleenheerser worden, ga ik ook het beste voorhebben met ons land. Maar of het goed is voor de inwoners, valt nog te bezien.