Seks met de ideale partner

‘Je ziet er goed uit, Germaine.’
‘Dank je, Aloysius. Jij ook.’

Aloysius Kreukel was een beetje zenuwachtig, maar ook ontzettend gelukkig. Eindelijk had hij een vriendin. Eindelijk had hij iemand om mee te praten. Als je al bijna vijftig bent en nog nooit een vriendin hebt gehad, laat staan dat je met een vrouw naar bed bent geweest, dan ga je aan jezelf twijfelen. Hij had heus voldoende zijn best gedaan. Al op de middelbare school had hij een aantal meisjes geholpen met hun huiswerk, maar zij hadden hem niet geholpen met zijn kruiswerk. Het enige aantrekkelijke aan Aloysius waren nou eenmaal zijn hersens.
Ook op het werk had hij wel eens geprobeerd de aandacht te trekken van de meiden op de afdeling. Tijdens een feestje van de personeelsvereniging bijvoorbeeld. Maar als hij dan na heel lang aarzelen eindelijk een van de dames om een dans durfde te vragen, moesten ze net even naar het toilet. Het was hem één keertje gelukt om Carolientje mee te krijgen naar de bioscoop. De hele dag had hij zich verheugd op dat bioscoopbezoek ’s avonds. Al zijn mannelijke collega’s mochten het horen. Hij vertelde het vol trots. Toch snapte hij niet waarom ze steeds verschrikkelijk moesten lachen als hij het vertelde en waarom ze hem sterkte wensten. Dat kreeg hij pas door in de bioscoop zelf. Het was nog in de tijd dat er een loge in de bioscoop was en Aloysius had daar slim gebruik van gemaakt. Er waren in die loge slechts vier zitplaatsen en je had daardoor veel privacy. Halverwege de hoofdfilm had hij eindelijk de hand van Carolien losgelaten en was met zijn hand richting haar rokje gegaan. Tot zijn grote vreugde had ze meteen doorgehad wat hij wilde en had zijn hand gepakt en de goede richting op gestuurd. Maar toen Aloysius haar slipje was binnengegaan verstijfde zijn hele lichaam, behalve het plekje dat had moeten verstijven. Hij begreep nu waarom de collega’s Carolientje altijd Karel noemden. Hij had weliswaar geen ervaring met blote damesonderdelen, maar hij had natuurlijk wel vaak foto’s bekeken die je wat dat betreft wat wegwijs maakten en daarop had hij echt nog nooit zo’n grote clitoris gezien als degene die hij ineens in zijn hand had. Bovendien had hij altijd begrepen dat de eitjes zich in het lichaam van de vrouw bevonden en er niet buiten bungelden. Dat was dus niet zo’n leuke ervaring geweest voor Aloysius.
Na die tijd had hij geen pogingen meer ondernomen op zijn werk. Hij had natuurlijk naar de hoeren kunnen gaan, maar het ging hem niet alleen om de seks. Hij wilde gewoon een vriendin met wie hij dan na een tijdje zou gaan verloven, trouwen en kinderen krijgen, net als andere mannen.

Maar enige tijd geleden had hij een advertentie van een datingbureau gezien die hem hoop had gegeven. Datingbureau Satisfaction stelde dat ze de ideale partner voor iedereen hadden en dat je niet allerlei persoonlijke gegevens hoefde in te vullen om de goede match te krijgen. Het was erg makkelijk. Je kon als man op hun site kiezen uit een groot aantal modellen en als je het model had gevonden dat je wilde hebben, dan kon je haar leasen. Dat leasen was niet echt goedkoop, maar beslist goedkoper dan een echtgenote.

Germaine begint langzaam en sexy met haar heupen te draaien. Aloysius krijgt het er warm van, maakt zijn stropdas los en knoopt zijn overhemd open. Daar gaan de handen van Germaine naar haar shirtje. Ze pakt het aan de onderkant vast en trekt het langzaam omhoog tot net boven haar borsten. Ze draagt geen beha. Wat een prachtige borsten. Aloysius zit er met open mond naar te kijken. De tepels staan stijf naar voren. Bij Aloysius staat er inmiddels ook iets stijf naar voren. Dan doet Germaine haar truitje helemaal uit en gooit het achter zich neer. Ze draait wat sneller met de heupen en Aloysius krijgt het zo benauwd dat hij snel zijn overhemd uit doet en zijn broek losmaakt. De handen van Germaine gaan ondertussen naar haar rokje en ze maakt langzaam de sluiting aan de zijkant los en trekt het uit. Ze heeft nu nog alleen een doorzichtig slipje aan. De bril van Aloysius beslaat en hij haast zich hem schoon te maken met zijn zakdoek. Daar gaat het slipje van Germaine naar beneden en ... opeens een flits en weg is Germaine.
‘Kut,’ zegt Aloysius, maar die was net weg. Dat was nu al de derde keer dat er kortsluiting kwam omdat Germaine het elektriciteitsnet overbelastte.

Er zijn vele voordelen aan een hologram als vriendin. Aloysius had de cilinder met bijbehorende dvd’s al na twee weken thuisbezorgd gekregen. Hij kon kiezen wat hij met Germaine ging doen. Er waren een paar dvd’s waarin Germaine als gesprekspartner was geprogrammeerd.
Aloysius kan met haar praten over alles wat de meeste mannen interesseert. Of het nou om voetbal gaat of om auto’s, Germaine kan erover meepraten en zonder dat ze je tegenspreekt. Is dat even een ideale vrouw? Ze heeft nooit kritiek op je. Ze zeurt niet als je met je vrienden uit wil. Als je midden in de nacht bezopen thuiskomt dan is er niets aan de hand. Ze is nooit jaloers. Ze heeft geen gat in haar hand. Ze wil niet iedere week een nieuwe ketting. Ze zeurt niet als je geen bloemetje meeneemt. Sterker nog, je mag gewoon nog een andere vrouw meenemen naar huis. Niet dat Aloysius dat doet, maar het kan wel.
En dan zijn er de dvd’s met de spannende Germaine. Aloysius liet haar strippen, maar er zijn natuurlijk nog meer leuke dingen die ze kan doen.
Het enige nadeel blijft echter wel dat je haar niet kan voelen. Ze zit in de cilinder en je kunt er niet bij. Maar dat gaat ongetwijfeld niet lang meer duren, want hologrammen zijn in opkomst. We hebben onlangs Tupac weer zien optreden. Straks gaat ongetwijfeld een hologram van Michael Jackson zijn geplande tournee This Is It uitvoeren.
Eigenlijk mag je in het geval van Tupac en dergelijke optredens niet spreken van een hologram. Het zijn projecties op een grond waar een reflecterende vloer is. Dat is al een erg oude techniek. Bezoek maar eens het spookslot in de Efteling. Daar kun je zien hoe het werkt. Hologrammen zoals Germaine zijn er echter ook al en gaan het helemaal maken.

Binnen niet al te lange tijd kun je Germaine beslist ook voelen en hebben we dan niet de echte ideale vrouw? Andersom is het natuurlijk hetzelfde. Misschien zitten in de toekomst wel ergens een Aloysius en een Teutje Kreukel als echtgenoten in hetzelfde huis met hologrammen van elkaar om het huwelijk in stand te houden. Ze kunnen dan met elkaar doen wat ze willen, zonder dat één van de twee problemen maakt en wil scheiden. Let maar op. Dit datingbureau is fictief, maar het zal niet lang meer duren of ze schieten als paddenstoelen uit de grond als de techniek zo doorgaat.