Oh Oh Tirol

De crew van Oh Oh Cherso gaat eind januari skiën in Kirchberg. Nou ja, skiën….neuken, zuipen, teringzooi maken en misschien een stukje schuifelen op de lange latten. 
Wat gaan we allemaal meemaken? Een vooruitblik.

Vrijdag 21 januari
Onze vrienden vertrekken ‘s avonds met de grote limousine met winterbanden richting Kirchberg.
Om niet van de dorst om te komen, is er voor champagne gezorgd en ter hoogte van Breda zijn ze allemaal ondergespoten. De tieten van de meisjes komen zo wel goed uit. Van slapen komt natuurlijk niets.
Om acht uur ’s morgens stopt de limousine voor het chalet in het centrum van Kirchberg.  Schuin aan de overkant staat een jongen van een jaar of achttien zonder jas een beetje heen en weer te zwaaien. Op het moment dat de Hagenezen uitstappen begint hij net verschrikkelijk te kotsen.
“Kijk,” zegt Sterretje, “dat belooft veel goeds. Een echte nachtbraker.”
“Je bedoelt zeker ochtendbraker,” lacht Little Princess.
“Gadver, kut. En ik moet nog eten zo.” Barbie trekt een vies gezicht.
“Maar we gaan vanavond wel naar de tent waar hij vandaan komt,” zegt Kabouter.

Zaterdag 22 januari
Matsoe Matsoe en Elize zijn als eersten aan de beurt om in de souvenirshop te gaan werken.
“Jezus, man,” zegt Elize, “die hele winkel staat vol met van die posteleine poppetjes. Die breken al als je er naar wijst. Je weet toch nog wel wat er in Griekenland in die winkel gebeurde tijdens het afstoffen? Dit wordt echt een pleuriszooitje.”

De rest zien we terug bij de eerste skiles.
“Godver, ik heb nu al een bevroren kut.” zegt Barbie.
“Warm hem dan even op met je skistok,” lacht Sterretje.
Even later zijn de lessen begonnen. De leraar is tot groot ongenoegen van de dames een oude Oostenrijker, die gelukkig wel Nederlands spreekt.
Ze moeten de benen met de knieën naar binnen zetten. Dat is voor de dames vrij moeilijk, omdat ze de benen meestal wijd hebben en dit is precies de andere richting. Bovendien moeten ze met de handen helemaal naar de rechter- en linkerenkel als ze bochtjes moeten maken en daardoor gaan ze diep door de knieën en komt hun hoofd ergens tussen de benen.
“Jezus,” zegt Jokertje, “ik ken mezelf pijpen. Ik wist niet dat zoiets kon.” En tegen de meiden, “En jullie kennen jezelf beffen.”
“Vries jij effe lekker met je tong aan je lul vast,” antwoordt Kabouter.
Op dat moment neemt Barbie de bocht iets te krap, valt om en komt bij het overeind komen met haar kont naar achteren te staan, terwijl haar hoofd net boven de sneeuw hangt en ze op haar handen steunt. De ski’s dreigen naar achteren weg te glijden. Ze kan nog net zo blijven staan, maar ze kan ook niet overeind komen.
“Kijk,” zegt Sterretje, “Een POOK.” Als de anderen hem vragend aankijken verduidelijkt hij: “Per Ongeluk Omhoogstaande Kont.”
Als de leraar aan het einde van de les afsluit met het bekende ‘Schiheil’, zegt Barbie: “Wat zegt die pedo? Skigeil?” Maar verder komt ze niet, want op dat moment wordt er door Sterretje een sneeuwbal met een doorsnee van een vijftig centimeter op haar hoofd geplet.
“Krijg de kanker-tyfus, astmatische aambeienbeffer.” Dat is haar reactie op de actie. Maar het leed is al geschied en daarna is het hek van de dam.

Al dezelfde avond gaan onze helden los in de London Pub.
Sterretje mag natuurlijk draaien samen met DJ Hilco S. en er is een optreden van Jerry Given.
Het dak gaat eraf. Barbie lazert weer van de bar, maar dit keer komt het niet door de Sambucca, maar door de vele Feigling. Dat wordt de volgende dag veel frikandellen en kroketten eten bij McHansi.
Sniper en Little Princess zijn er natuurlijk niet. Die zijn nog steeds dronken van de liefde, dus hebben geen drank nodig en zijn in het appartement gebleven om te onderzoeken of de bedden goed veren.

Dinsdag 25 januari
De skilessen werpen al aardig wat vruchten af, maar een skisafari naar Passturm zit er dit jaar nog niet in en aan de 70% steile zwarte helling hoeven ze ook nog niet te beginnen.
De sleeplift is al wel een aardig object voor wat opmerkingen.
Als Elise de stang tussen haar benen klemt en er vervolgens te zwaar op gaat zitten waardoor ze op de grond terechtkomt en zo een eindje wordt meegesleept, zegt Jokertje natuurlijk: “Ze voelt een stijve stang bij haar muts en meteen gaat ze liggen.”
Matsoe Matsoe vindt de sleepliften maar niks. “Ik wil niet zo’n stang achter mijn reet; ik ben toch geen poot!”
De heren hebben liever de ‘hete reet’. Zo noemen ze de achtpersoons stoeltjeslift met verwarmde zittingen.
Jokertje heeft al heel wat ‘strakke pakken’ gezien die hij wel mee naar de London Pub zou willen nemen. Met eentje heeft hij al afgesproken nadat hij haar op de helling ‘had genomen’ toen hij even niet snel genoeg kon remmen. Wist zij veel dat hij helemaal niet wilde remmen.
Ze wil echter naar de Eisbar met Jokertje en daar treedt Dries Roelvink op. Het is even doorbijten, maar hij is toch niet van plan om daar lang met haar te blijven.

Vrijdagavond 28 januari
De laatste avond wordt een hoogtepunt. Onze helden gaan naar een Tiroleravond. Het bier vloeit lustig en later op de avond treden er Tiroler Knaben op.
Jokertje is niet in een opperbeste stemming, want zijn afspraak had een vriendin meegenomen naar de Eisbar en die was zó lelijk dat hij er niet eens zijn paraplu aan zou wagen. Zijn afspraak wilde ook alleen dansen en dronk de hele avond cola light. Om half twaalf moest ze wel nodig weer naar het hotel, anders zouden papa en mama ongerust worden. En nu weer die Oostenrijkse knaapjes in hun korte leren broekjes.
“Die kennen zo in Amsterdam meedoen op die bootjes met die andere leren jongens,” zegt hij met een chagrijnig gezicht, maar even later komen de Dirndl’s in hun korte rokjes en is hij weer helemaal tevreden.

Dan begint het optreden van de Tiroler Knaben. Hansl blaast meteen vals op zijn trompet als Kabouter haar tieten vlak voor hem ontbloot om te zien of dat strakke broekje bol gaat staan en tijdens het dansen van de Knaben waarbij ze met de handen op de broekjes slaan, gaan de meiden meeslaan, maar dan niet op de zijkant van de broekjes. Het jodelen begint zodoende te vroeg en de dans wordt een chaos.

Zaterdag, tegen de avond, rijdt de limousine weer richting Nederland. Twee Tiroler Knaben staan voor het appartement om afscheid te nemen. Ze hebben een leuke nacht gehad.
En Kirchberg? Ach, in Kirchberg zijn ze wel wat gewend met Nederlandse jongeren. Daarom komen er waarschijnlijk ook alleen nog maar Nederlanders.