Rebound (NSFW)

ohnikua stuurde via de submit de volgende column in:

Over zijn fiets heen gebogen slaat hij het stuk ijzer om de lantaarnpaal heen en haalt het door zijn voorwiel, om daar de uiteinden samen te brengen. Het kost hem moeite om zijn verroeste kettingslot dicht te krijgen. Vaak is dat een grote ergernis, maar nu komt het hem zo slecht nog niet uit. Van uitstel kan afstel komen.
‘Kom je?’ roept ze.
Afstel komt alleen als je slechts uitstel wilde.

Ze had al vaker avances gemaakt. Ze had al vaker te kennen gegeven hem wel te willen. Ze zei het zelfs letterlijk, vorige week in de kroeg, toen ze haar linkerhand op zijn lul had gelegd en zei: ‘ik wil je.’ Maar vannacht had hij dan eindelijk genoeg gedronken, een excuus dat hij zijn vrienden al zo vaak had horen gebruiken nadat zij zich hadden laten gebruiken. Het leek hem altijd wel een goed excuus, een oprecht excuus, maar zo voelt het nu niet. Hij wil gewoon niet, ook nu niet, maar het moet. Dat zeggen ze steeds tegen hem.
‘Kom je nou?’
Hij wou dat hij er nog onderuit had gekund.

Haar kamer ziet er niet verkeerd uit. Netjes, opgeruimd, een typische meisjeskamer. De muren zijn roze geverfd, de boekenkasten gevuld met dvd’s van series die zijn ex ook altijd keek en naast de waterkoker op het bijzetkastje staat een gevulde koekjestrommel met vrolijke olifantjes die lijkt te zijn uitgekozen onder de invloed van een positieve kinderwens. Ze maakt haar bh los en gooit hem op haar bed.
‘En, vind je het wat?’
Hij doet zijn best om het wat te vinden.

Hij voelt zich in haar verslappen. Echt lang was hij nog niet hard geweest, en echt hard was hij ook nog niet eens geweest. Het voorspel zal haar niet lang genoeg hebben geduurd, maar hij wilde er vanaf. Erin. Klaarkomen, klaar met dit gedoe, klaar met deze avond, slapen en dan morgenochtend vroeg met een excuus weg gaan. Niets meer van zich laten horen, tegen zijn vrienden zeggen dat hij zo lam was dat hij het niet meer weet. Neuken, omdat het hoort, omdat het moet, omdat ze zeggen dat het de tijd helpt om de wonden te helen. Maar dan moet hij nu niet verslappen. In de hoop dat het hem wat geiler maakt grijpt hij een tiet vast, haalt hij een paar keer hard uit tegen haar cervix aan, denkt hij aan morgen, denkt hij aan haar. Niet aan haar, niet aan dat meisje waar hij nu zijn pijn in probeert te lozen, maar aan háár. Waarom nou niet meer met haar? Waarom nou niet ooit weer, eens weer, altijd weer met háár?
‘Zal ik je anders even pijpen?’
Hij gaat op zijn rug liggen en trekt zich af totdat hij klaarkomt in haar mond.