Seks in pashokjes

Geweldig vind ik het. In een overvolle stad semi-privé je dierlijke lusten volledig hun gang laten gaan.

Allereerst sleur ik mijn lief de stad in. In je eentje seksen in een pashokje is gewoon...zielig. Seks in een pashokje werkt alleen in een wat langere (seks)relatie. Je hebt namelijk geen uren de tijd voor onhandig geklungel en verlegen gestuntel. Het is erin en eruit. Letterlijk. 

Als vrouw zijnde hoef je je lief vast niet over te halen. Die gaat al mee bij het woord 'seks' en geeft er verder niks om hoe en waar. Als man zijnde kan het iets lastiger zijn, maar niet heel veel. Als je lief echter nee blijft zeggen, kun je haar beter dumpen; het is waarschijnlijk een saaie doos die alleen maar seks op vrijdagavond wil in missionarishouding.

Zodra ik mijn lief heb overtuigd te seksen in een pashokje, zoek ik natuurlijk pashokjes op in een wat grotere winkel. Zodoende valt het wat minder op als we met twee personen één hokje induiken. Tevens liggen de pashokjes in grotere winkels vaak wat meer 'privé'. 

Om de dekmantel compleet te maken nemen we beiden minimaal één kledingstuk mee. Zodra we samen een hokje zijn ingedoken, zet een van ons twee een schoen onder het gordijn die net zichtbaar genoeg is voor de buitenwereld. Dan weet men dat ons hokje bezet is. 

Na deze zorgvuldige voorbereidingen gaan we behoorlijk snel te werk. Zoals hierboven vermeld heb je geen tijd voor onhandig en verlegen gestuntel, en dus ook niet voor een uitgebreid lang en romantisch voorspel. Broek uit/rok omhoog en gaan. (Ik neem meestal een rok/jurk mee het pashokje in en trek die vervolgens aan; mochten we betrapt worden sta ik niet te moonen maar kan ik mezelf vrij snel bedekken en de maagdelijke onschuld spelen.) Ik hoef waarschijnlijk niet te vermelden dat het een stille sekspartij gaat worden. Hard gekreun en gehijg zou de mensen om ons heen het één en ander kunnen verraden. Kop dicht dus. Ook qua standjes hebben we niet een uitgebreid assortiment om uit te kiezen. Gezellig en comfortabel spoonen lukt niet in een pashokje. Soms is er een bankje/krukje tot onze beschikking en kunnen we daar wat mee, maar staand is eigenlijk vrijwel het enige wat overblijft. We kunnen variëren of het staand van voor of achter gaat, dat dan weer wel. Wat naar mijn mening ook wel iets extra's toevoegt, zijn de grote spiegels die je in vrijwel alle pashokjes aantreft. Seks voor zo'n spiegel is niet alleen ronduit grappig, maar ook best opwindend. 

Na het begaan van een der zeven zonden is het tijd om onze kleding weer zo goed mogelijk op orde te brengen en als laatst die schoen onder het gordijn weg halen. De meeste mensen kiezen ervoor na hun vrijpartij het pashokje een voor een te verlaten, vaak met een knalrode kop. Persoonlijk doe ik daar geeneens moeite voor. Ik loop trots met mijn kin omhoog het pashokje uit, als het even kan hand in hand met mijn lief. Het is nu toch al gedaan, ze kunnen ons niet meer in ons nakie betrappen, en hoogstwaarschijnlijk kennen we toch niemand die buiten de pashokjes staat. O, dat herinnert me aan een hilarisch verhaal die ene keer dat ik de pashokjes uitliep bij de V&D en mijn moeder... Eh, nee, dat is een ander verhaal. 

Na de daad ben ik trots op mezelf. Misschien was het niet al te comfortabel of romantisch, ik heb het maar wel mooi gedaan. Het was spannend, we hadden elk moment betrapt kunnen worden en de adrenaline raasde door mijn lijf. En het was gewoon leuk en lekker. In elk geval heb ik nu een stout geheimpje met mijn lief, alleen van ons twee samen. Tevens wordt de herinnering steeds mooier en beter, zodat ik de oncomfortabele houdingen en stoffige vettige spiegels vergeet. In mijn hoofd wordt de herinnering gewoon pure porno. Dat werkt erg stimulerend in onze toekomstige liefdescapriolen. 

Na de uitspatting van onze dierlijke lusten (het is niet bepaald een uiting van liefde, daar het onderhand het nummer 1 vluggertje is) hang ik de kleren terug. Persoonlijk pas ik de kleren die ik het pashokje mee in sleur ook echt altijd. Dan heb ik seks met mijn lief in die kleren en naderhand hang ik ze weer gewoon terug. Ik hoop altijd dat er meteen na mij iemand dat kledingstuk van het rek af pakt en het gaat passen. Geweldig lijkt het me om te weten dat die persoon de sporen van mijn zojuiste sekspartij op haar naakte lichaam drapeert. Alle feromonen die hoogstwaarschijnlijk nog in het kledingstuk hangen winden haar misschien ook wel op. Hopelijk zit er nog wat sekszweet in of een verdwaalde vlek van mijn lief, om het geheel helemaal af te maken. Oh, wat hou ik van seks in pashokjes!

Nu niet schijnheilig doen! Wat is jouw vreemdste/meest opwindende seksplek?