Plat Haags: Marokkanen de nieuwe Goden!

De vorige aflevering, geschreven door DriekOplopers, kun je niet meer lezen, die moest van het MDI worden verwijderd...

Driekus Caffeïnus is na zijn ontwaken meteen fiks de lul, samen met een heleboel andere Nederlanders die de iets te grote verschillen tussen het multiculturele ideaal en de maatschappelijke werkelijkheid ondervonden hebben. Je doet mee met het ideaal, of je deugt niet en we laten de honden los. Het eerste zinnige debat over het multiculturele drama moet nog plaatsvinden, en de kans is groot dat dat nooit zal gebeuren aangezien er teveel grote onzin door evenzogrote politieke ego's is verkondigd. En in de politiek geldt nog altijd dat je ten koste van alles bij je standpunt moet blijven. Liever een hele maatschappij naar de kloten dan toegeven dat je er naast zat.

Het migratiebeleid is in de periode 2002 - 2004 onderzocht middels een heuse politieke enquete, beter bekend als de commissie Blok. En wat bleek: het valt allemaal reuze mee, het is best wel goed gegaan, en het wordt alleen maar beter. Ali Lazrak maakte namens de SP deel uit van de commissie Blok maar stapte er uit omdat het bureau dat ingehuurd was om het begeleidende onderzoekswerk te doen het Verwey-Jonker instituut bleek te zijn, onder leiding van Jan-Willem Duyvendak, de broer van Wijnand. Dat instituut had het partijprogramma van GroenLinks mee helpen schrijven, en was eerder regelmatig door de overheid ingehuurd om haar juist te adviseren over het integratiebeleid!

Slim, de conclusie over de misstanden in multicultureel Nederland laten trekken door hetzelfde instituut dat jarenlang de overheid adviseerde inzake de integratie. Zo pakt politiek Nederland dat aan. Ali Lazrak zag de belangenverstrengeling en stapte op. De rest van de commissie vond het eigenlijk wel best. Ali Lazrak lag eruit bij de SP, en de media hebben een degelijke karaktermoord op hem losgelaten waardoor de reden van zijn vertrek onbelicht bleef.

De meer interessante geluiden tijdens die enquete kwamen van beleidsmedewerkers die beschreven hoe ze hun mond over allochtoonse misstanden tijdens vergaderingen niet open durfden te trekken uit angst voor represailles van hun collega's en superieuren, want kritiek op allochtonen werd steevast gevolgd door een integriteitsonderzoek van diegenen die het waagden te twijfelen aan de goedwillendheid van de doorgaans beklagenswaardige migranten. "Nieren proeven" werd dat genoemd. Of je wel netjes de mores van de politiek-correkte ideologie volgde. Deed je dat niet, dan deugde je niet en liep je carriere gevaar.

Alles werd en wordt uit de kast getrokken om het falen van de multiculturele ideologie uit het publieke vizier te halen en te houden. Zelfs een conclusie van de allerliefste 'opinieleider' van die tijd, Paul Scheffer, wist niet door te dringen tot de correcte kwezels: "En zo stort het kaartenhuis van de multiculturele samenleving ineen. Alle onuitgesproken verwachtingen, als zou integratie vooral een kwestie van tijd zijn, worden niet bewaarheid. Onder de oppervlakte van het openbare leven drijft een zee van verhalen over de botsing van culturen, die niet of nauwelijks worden gehoord."

Onderhand is het 2010 en zijn we uiteraard geen steek verder gekomen. Want dat wil de politiek gewoon niet.

Beste Driek, jouw conclusie dat het aan de Marokkanen ligt deel ik dan ook niet. Wel in de zin dat ieder mens verantwoordelijkheid dient af te leggen voor zijn/haar daden tegenover de rechtsstaat, maar als die rechtsstaat continu met twee maten meet als het om alloch- en autochtonen gaat ligt de primaire verantwoordelijkheid bij het falende bestuur. Houd criminele allochtonen de hand boven het etnisch-verrijkende hoofd en de migranten weten niet beter dan dat iedereen in Nederland met alles weg kan komen.

Dat laat niet onverlet dat het gedrag van veel Marokkanen om te kotsen is. Maar laten we eens kijken over wie we het nou eigenlijk hebben:

We praten steeds over 'Marokkanen', maar dat is eigenlijk onjuist. Ga naar Marokko, en je komt een totaal ander slag mensen tegen. Gastvrij, vriendelijk, je kunt veilig over straat. Wil je de familie van onze straatterroristjes vinden, moet je het rifgebergte in, daar wonen de amazigh, de 'berbers', vroegah ook wel bekend als de barbaren...

Deze barbaren hebben een eeuwenlange traditie van roof- en plundertochten. Niet van wetenschap, kunst en cultuur, maar van het leegroven van Europese schepen en het verhandelen van Europese slaven. Pas in 1816 hebben de Britten -samen met zes Nederlandse oorlogsschepen- de barbaren de genaderotschop gegeven waar ze op hadden kunnen wachten, en hield men zich even rustig onder een Franse bezetting. Grappig detail: de berbers hebben in de pakweg zeven eeuwen van hun roofwerkzaamheden veel slaven weten te 'bekeren' tot de islam; je kunt daarom stellen dat de berbers onderhand genetisch Europees zijn geworden.

Zielige verhalen over arme gekoloniseerde Noord-Afrikaantjes gaan dus niet op; deze mensen hebben eeuwenlang het bloed onder de nagels van Europa -en later ook Amerika- weten te trekken en hebben uiteindelijk gekregen waar men om vroeg. Je gaat haast denken dat de geschiedenis een neiging in zich herbergt om in herhaling te vallen als de deelnemers weigeren van haar te leren.

Goed, eeuwenlange tradities als het gaat om roof en plunder ram je er niet eenvoudig uit, dat gaat dus letterlijk in je genen zitten. Nederlanders hebben verdacht veel goede schilders en wiskundigen afgeleverd op het wereldtoneel. Fransen kun je met plezier in de keuken zetten, Engelsen jaag je er zo snel mogelijk uit. Duitsers doen werkelijk alles bijzonder grondig, Italianen vreten teveel pasta die op je hypofyse gaat werken. Waarom oh waarom zijn we gaan shoppen onder de barbaren toen we op zoek waren naar ongeschoold personeel?

Want we zijn er nog niet. Naast die traditie van roof en plunder waren/zijn de huwelijksgewoonten van de barbaren ook niet mals; uithuwelijking was de norm, neven en nichten de regel. Hou die strikt-liefdeloze gewoonte een paar eeuwen vol en je krijgt scootahhuftahs met een iq van 60, zoals het ventje dat afgelopen maand een vijftigjarige rollatorbestuurder met zijn scooter doodreed (om daarna met de hele familie Berber stennis te gaan schoppen in het ziekenhuis).

Laten we ook de rol van de godsdienst niet vergeten; ook de islam heeft haar imperialistische trekjes, die is niet alleen voorbehouden aan witte westerse christelijke mannen. De islam heeft in de eerste honderd jaar van haar bestaan met grof geweld het gebied tussen Portugal en Pakistan 'bekeerd', en is van mening dat alle rijkdommen die dees aard te bieden heeft toebehoren aan de volgelingen van ProMo. Daarin verschilt ze niet veel van de christelijke kolonisten, alhoewel de christenen altijd weer af te rekenen zijn op hun gebrek aan naastenliefde. De christen keert de andere wang toe, de islamiet geeft er graag een extra mep tegen. In theorie, want in de praktijk verschillen de menselijke instincten natuurlijk niet veel. Toch is dat verschil wel bepalend gebleken voor de Europese wetenschapsontwikkeling en welvaart. De 'vrijheid van godsdienst' heeft er in ieder geval voor gezorgd dat de ketters en de heidenen redelijk ongestoord met duivelse zaken als kunst en wetenschap in de weer konden gaan; de islam kijkt daar wat anders tegenaan en pakt graag het zwaard op om de mensheid te beschermen tegen verkeerde opvattingen.

Daarom ben ik van mening dat die vrijheid van godsdienst prima toe te vertrouwen is aan christenen, maar iets minder aan islamieten. Christenen geloven dat je pas na je dood afgerekend wordt op je gedrag, islamieten dienen dat ter plekke uit te voeren. De islam is zelf een politiek systeem, een theocratie, en duldt verdacht weinig concurrentie. Dat valt waar te nemen aan de haatpreken van verscheidene imams in Europa, die onder de dekmantel van 'de vrijheid van godsdienst' de meest ranzige racistische opvattingen implanteren in het onderbewustzijn van haar onderworpenen. Praktisch: vervang de vrijheid van godsdienst door een algemene 'vrijheid van levensovertuiging' en iedereen moet zich op exact dezelfde manier verantwoorden tegenover de wet. Maar ja, het CDA zal dat nooit toestaan.

Dus wat dan. Kolonisatie strafbaar stellen? Nee, dat kan ook niet, voor de politiek-correcte Europeanen begint de wereldgeschiedenis immers pas na 1945, toen ze massaal in het verzet gingen. Die naoorlogse verzetshelden zijn tot de conclusie gekomen dat de wereld beschermd moet worden tegen witte westerse mannen, als je racisme en onderdrukking wilt tegengaan moet je die groep voortdurend nauwlettend in de gaten houden en aan de ketting leggen wanneer ze iets te eigenzinnige ideetjes krijgen. Racisme is namelijk alleen erg als het door westerlingen bedreven wordt, want die zijn zo geweldig, die zijn echt werkelijk overal beter in dan alle andere volkeren.

Positief racisme: Westerlingen deugen niet, want die zijn overal iedereen de baas. Ontferm je met veel misbaar over de arme zwartjes uit Afrika en het kan niet aan jou liggen, ondanks je superieure westerse genen. Maak goden van de allochtonen en je weet zeker dat jij geen onderdeel van het witte imperialistische probleem bent.

Ik weet echt niet wat ik idioter vindt, dat middels inteelt doorgefokte gewetenloze moordenaartje van vijftien of de politiek-correcte kwezel die alleen maar witte racisten in oude stadswijken wil zien om zichzelf op de ijdele borst te kunnen kloppen. Iedereweg, met een wettelijk verbod op kolonisatie -hoe terecht ook- komen we er ook niet, want alleen Westerse mensen zijn laag en sluw genoeg om dat voorelkaar te kunnen krijgen, domme Afrikaanse zwartjes zijn het eeuwige slachtoffer in de verbeeldingswereld van de politiek-correcte kwezel.

Dus moeten we een wet inelkaar draaien die zich lijkt te richten op gemene witte crimineeltjes, maar in de praktijk bijzonder onwelgevallig uitpakt voor importterroristjes. We moeten niet roepen om maatregelen tegen Marokkanen, dan wordt ze juist een extra hand boven het hoofd gehouden en mag jij de bak in met je praatjes, neen, we moeten ons zogenaamd richten op de eigen jeugd die maar niet wil deugen. Drinken, bijdehandt gedrag, schoolverlaten, overlast veroorzaken, luidkeels voetbalwedstrijden bezoeken, ze zijn echt te erg voor woorden. En ze stemmen ook nog eens massaal op de PVV, dus we kunnen wel stellen dat de witte Nederlanderse kinderen echt van geen kant willen deugen. Hoe pakken we die aan?

Simpel. We stellen de ouders verantwoordelijk voor de gemaakte justitiële kosten. Moet je eens kijken hoe die gaan opvoeden als ze bovenop de wettelijke strafmaat ook nog eens een aanmaning van twaalfduizend eurie op de mat geploft krijgen.

Tot het 21ste jaar zijn de ouders van de wittenekkencriminelen financieel verantwoordelijk voor de maatschappelijke schade die hun kinderen uitvreten. En omdat we natuurlijk niet willen discrimineren geldt die maatregel voor iedereen in dit land. Wat te doen als zes van je veertien kinderen de buurt terroriseren? Misschien kun je dan een financieringsregeling krijgen, met je hypotheek als onderpand, of de 'pluk-ze-wetgeving' kan dan ook uitkomst bieden. Maar eronderuitkomen lukt je niet, zeker niet als het VVD-voorstel om de tokkielarfjes verplicht een enkelband te laten dragen waarmee je met één druk op de knop te traceren bent er door komt. Misdragen je kinderen zich doorlopend op straat, ga je dat als 'opvoeder' keihard voelen. Denk je hierheen te kunnen migreren en je roofkroost los te kunnen laten op de samenleving dan heb je behoorlijke pech, want dat gaat geld kosten. En kun je niet betalen, dan krijg je een kamer naast je zoon in de bak.

Dan is het nog altijd mooi dat je een Marokkaans paspoort hebt, want Marokko levert geen onderdanen uit. De enige optie is dan om met het hele gezin te maken dat je wegkomt wanneer je kinderen voor de zoveelste keer de maatschappij het bloed onder de nagels weghalen.

Nah, zonder wat voor racisme en/of discriminatie dan ook kun je zo binnen twintig jaar van de barbaren af zijn en nog steeds denken dat je als verderfelijke westerling het beste voorhebt met de arme allochtonen. En de Marokkanen die dan overblijven zijn de echte migranten, die bewust voor Nederland gekozen hebben. Los het probleem op door de criminaliteit snoeihard aan te pakken. En schop dat jaren-zeventig adagium dat 'criminelen gemaakt worden door de maatschappij' met een punter de deur uit en vervang het door 'criminaliteit wordt gemaakt door een falende opvoeding'. En straf de verantwoordelijken, niet de maatschappij. Opgelost, zonder een spoortje vreemdelingenhaat.

Welke PvdA'er durft hiermee aan de haal te gaan?