Geert, de Musical: EXIT ZANDMAN

Het gaat veel te goed met de PVV. Niet dat ik iemand zijn succes misgun, en zeker niet de mensen die de politieke correctheid aanpakken, maar een van de belangrijkste pijlers van een parlementaire democratie is oppositie. En die krijgt Geert niet.

Ja, hij wordt continu belaagd door na-oorlogse verzetshelden die in de media Godwins op hem loslaten, maar dat fossiele geintje neemt niemand nog serieus. Ik had stiekem de hoop dat de linkerzijde van de kamer de noodzaak tot zelfreflectie eindelijk was gaan inzien na Geerts enorme overwinning bij de Europese verkiezingen, maar nee. Lilianne Ploumen antwoordt op de vraag waar het zetelverlies van de PvdA vandaan kwam met "dat het absoluut nog beter moet". Zelfs een irritatie van de doorgaans zo behulpzame NOS-reporter bracht haar niet aan het denken, de trotse muts meent echt dat ze nog steeds met dit soort ontbonden onzin weg kan komen.

En dan Guusje ter Horst. Die zegt in Vrij Nederland te hopen op 'een opstand van de elite'. En krijgt bijval van de linkse 'opiniemakers', die over elkaar heen rollen om te beamen dat domme mensen zich niet moeten bemoeien met ingewikkelde zaken, zoals democratische politiek. Een minister van een arbeiderspartij die de elite oproept in opstand te komen tegen haar achterban. Met zoveel stupiditeit maak je het je opponenten wel heel erg makkelijk.

Dat de PvdA nog zetels scoort dankt ze aan haar allochtoons stemvee en -vooral- aan het vriendelijke gezicht van Wouter Bos. Zet Mariette Hamer op nummer 1 van de kieslijst en het is gedaan met de partij. Maar de PVV heeft eenzelfde soort kwaal: wanneer Geert eindelijk door toedoen van een goedbedoelende mensenrechtenactivist in onderdelen tegen een gevel kleeft blijven we zitten met Fleur Agema, die Marokkanen in de knieschijven wil schieten, Martin Bosma die de neus van Clairy Polak wil afhakken, Dion Graus die droomt over Volk en Vaderland, Hero Brinkman die Nederland ziet 'ontwaken'. En niemand die ze op hun plaats zet.

Daarom neem ik -als hoogopgeleide elitair zijnde- mijn verantwoordelijkheid: ik kom met 'Geert, de Musical'. Netjes op maat gesneden om een zo groot mogelijke doelgroep te bereiken. Ik ga de komende tijd goed opletten wat er aan dubieus gebabbel uit de Partij voor Volk en Vaderland opborrelt en zet dat op (gerauste) muziek, ik klei er zelfs een verhaallijn omheen.

(Auditeren? archenemy@fok.nl)

Normaliter heb ik een gigantische schijthekel aan het genre, zie het maar als een nootmaatregel. Om met Martin Bosma te spreken: Ik zie het al helemaal voor me. Geen lieve blonde dansende hippeldoosjes van de Wilderjügend op het podium, maar kontkantelende zonnebankbimbo's in de overgang die met worstige wijsvingers watertrapgaatjes in de lucht prikken. Het ballet van de bierbuiken en de voordeelkratjes. De ganzenplas.

Want beste Geert, met een rijtje jaren-30 gerelateerde kutopmerkingen kom je er niet. Wil je die neerbuigende zeikambtenaartjes er echt onder krijgen zul je met onderzocht en onderbouwd beleid moeten komen dat genadeloos afrekent met de uiterst kostbare linkse illusies. Moet je aan het werk. Dat de oppositie tegen de linkse regenten succesvol lijkt komt niet door jullie kwaliteiten, maar door de luie stuntelcultuur die er bij dat gajes ingeslopen is. Het is prijsschieten op open deuren, daar wordt iedereen overmoedig van.

 

Dit is het eerste liedje, naar aanleiding van de overwinning tijdens de Europese verkiezingen:

http://www.ebaumsworld.com/audio/play/80691647/

-----------------------

EXIT ZANDMAN

Duizend dromen gedacht
Je bent een held in de nacht,
niemand die iets verwacht
van een bestuur zonder zicht
niets gezien, niets verplicht
hou de rolluiken dicht
Vingers in je oren
Gezellig bedrijfsklimaat

Exit haat,
uit elke Europese staat
Machtsmisbruik
Kritiek komt uit de onderbuik

Slaap maar uit linkse kerk
In je waan sta je sterk
wakker zijn dat is werk
Droom je dromen tot macht
Multikulturele pracht
als maar niemand verwacht
Dat je er zelf aan meedoet
Een rasechte particraat

Exit haat,
uit de linkse kerk, moskee en staat
Overtoomse Veld
dagelijks religieus geweld

SOLO

Rustig maar Clairy, wees maar niet bang
rechtsaf vind je de nooduitgang
jij hebt geen baard onder je bed
jij woont niet in een schotelflat

Exit haat,
Nederland ontwaakt
Baardimam
Exit haat,
uit elke Europese staat
Orthodoxe Islam
We sturen je terug naar waar je komt vandaan

Hand in hand
Wij staan voor volk en vaderland

-----------------------

(Geert soleert op een Weltmeister accordeon, Barry Madlener zingt, Fleur Agema speelt queefkazoo)

Liedje als .wav downloaden? Dat kan hier:
http://rapidshare.com/files/250435716/EXIT_ZANDMAN.rar