Nachtritten: Sexy lading (1)

'Waar wilt u naartoe, mevrouwtje?’
‘Rokin.’
Een schoonheid van ongeveer vijfentwintig lentes was in Sjaaks taxi gestapt. Hij deed het binnenlicht aan en observeerde haar kort via zijn binnenspiegel.
Het was half vier in de nacht. Het leek een nacht zoals alle anderen te worden. Ze sloeg haar linkerbeen over haar rechter. Sjaak ving het beeld nog net.
‘God, wat een schoonheid’,flitste door zijn hoofd.

Hij pakte het liefst nachtdiensten, de nacht braakte vreemde wezens uit. Die mensen zijn zo puur, vond Sjaak. Het waren bijna allemaal mensen die uitgingen, en heel af en toe een klant die een nachtvlucht had. Sjaak hield ook van de gesprekken met zijn klanten die bijna altijd aangeschoten waren, maar ook vaak stomdronken. Hoe dan ook, hij bracht ze in de donkere spelonken van de stad. Van sommige zaken wist hij het bestaan niet eens af. Deze zaken leken een houdbaarheid te hebben van hooguit enkele maanden. Hij was voor zijn vijfenveertig jaar nog een goede verschijning. Hij deed veel aan fitness in zijn spaarzame vrije uren. Sommige collega’s noemde hem ‘de Noorman’; groot en blond met diep blauwe ogen en een afgetraind lijf.

‘Het Rokin? Dat is laat.’
‘Ik moet er in de buurt wezen.’ Ze keek op zijn identiteitskaart voor in de auto. ‘Sjaak. Zo heet je toch?’
‘Het staat er, hè.’
‘Ik zie jou wel vaker ’s nachts, Sjaak. Geen vrouwtje?’
Een hoertje? Nee, daar is ze te sjiek voor, dacht Sjaak
‘Jawel, je zit erin.’

Ze glimlachte haar parelwitte tanden bloot. Het zou nog een kleine tien minuten rijden zijn, ze gooide nonchalant haar korte leren jas naast zich op de bank. Haar decolleté leek een doorzonwoning. De binnenspiegel probeerde Sjaaks ogen gevangen te houden, de weg zou het bijna verliezen. Een fietser foeterde hem uit, spoog naar zijn auto. Ze glimlachte.
‘Lastig hè, die binnenspiegels?’
Het leek een pijnlijk moment te worden, maar hij schaamde zich nergens voor, hooguit voor de fietser die hij bijna doodreed. Ze leek het erom te doen want het waren niet alleen zijn ogen die gevangen werden door de binnenspiegel. Ze verplaatste zich naar het midden van de bank, spreidde haar benen iets.
‘Ik kijk ook graag op de weg, Sjaak. Vind je niet erg, hoop ik?’
‘Beter vier ogen dan twee, zullen we maar zeggen, mevrouwtje.’
‘Zeg maar Vicky.’
‘Je artiestennaam?’
‘Vind je hem niet mooi dan?’ Ze legde haar hand op zijn brede schouder. Hij rook haar parfum, een zwoele lucht. Geen mooie hand, dacht hij. Maar wat is een hand? Haar glimlach, ogen, borsten en mooie lange benen maakten het ruimschoots goed.
‘Ik vind hem prachtig. Moet ik je echt op het Rokin afzetten?’
‘Ja Sjaak, ik heb een kinky klant. Hij wil met mij naar een nachtbioscoop en daar gaat zijn rechterhand in mijn kruis. Mannen willen die tijd met hun meisje nog eens overdoen. Meestal zijn het onhandige friemelaars. Ik heb er niks aan Sjaak, maar dat begrijp je wel hè?’
‘Ik zou je ergens anders uitnodigen.’
‘Jij wel. Mag ik weten waar?’
‘In ieder geval geen Mac.’ ‘Dat had ik ook niet verwacht . Hier is het, Sjaak.’
‘Dat is nog niet het Rokin.’
‘Nee, klopt. Ik wil hem nog even bekijken vanaf een afstandje. Sommige van die gasten hebben handen als bouwvakkers, als je begrijpt wat ik bedoel. Dan neuken ze je alsnog met hun vingers en dat is toch een heel andere prijs.’
Sjaak glimlachte, trok zijn binnenspiegel nog een keer recht en keek haar recht in de ogen aan.
‘Ik zou nu eigenlijk liever met jou meegaan.’
Ze knipoogde naar Sjaak, betaalde en stapte uit. Ze klopte op zijn raam.
‘Ben je hier om een uur of zes?’
‘Als je dat met mij afspreekt, zeker.’
Haar volle rode lippen maakten een zoenbeweging naar hem.

Half zeven. Hij had een half uur gewacht en zich constant afgevraagd waarom. Plotseling werd het achterportier geopend. In een vloeiende beweging gleed Vicky naar binnen. Ze pakte direct Sjaaks hoofd, trok het bijna uit de kom en zoende hem direct op zijn lippen. Bijna instinctief opende hij zijn mond iets, haar tong gleed soepel zijn mond in. Heel even, daarna liet ze hem los. Sjaak voelde van alles, maar kon er geen woorden bij vinden. Zij vond de woorden wel.
‘Dit had ik even nodig, Sjaak. Het was een ouwe viezerik met lange nagels. Gatverdamme, wat een kloothommels heb je toch ook. ‘
‘Een bak koffie bij de zee? Scheveningen?’
‘Uitwaaien lijkt mij heerlijk, Sjaak. Doe maar.’

Ze liepen het strand op. Zij had haar schoenen uitgedaan. Het eerste licht tekende een horizon met een oneindige zicht water. Ze pakte zijn hand en hield hem stevig vast. Sjaak wist niet wat hij moest voelen. Hij liep mee, liet het gebeuren. Het was even vreemd als opwindend.
‘Hier kwam ik veel met mijn vader. Mijn biologische vader stierf tijdens de zwangerschap van mijn moeder. Hij dacht dat hij god was in zijn BMW. God heeft hem duidelijk gemaakt dat het niet zo was.’
‘Ik kwam nooit ergens met mijn vader. Maar je stiefvader was een goeie vent?

Sjaak praatte honderduit, hij had het gevoel haar al jaren te kennen. Ze gaf hem gevoel.