A shot at love with Tila Tequila

De derde bijdrage van onze nieuwe columnist KUIFKRULLEN:

 Ik geef toe: ik kijk het wel eens. Vooruit, ik zal eerlijk zijn: ik kijk zeer geregeld. Een mens moet íets op de zondagavond. Een beetje schaamte voel ik echter wel. Om dat te compenseren gaat de tv op mute en draai ik ondertussen een zeer verantwoord deuntje. Er hoeft geen tekening bij dat het hier over A shot at love with Tila Tequila gaat. Fascinerende tv op de zondagavond van MTV.
We zien een hoofdpersoon met een gezichtje wat me de ene keer aanstaat (lees: enorm opwindt) en de andere keer enorm opwindt (lees: schijtagressief maakt, wat een onoverkomelijke oenigheid spat er van die kop af!) maar altijd, met een zeer - zeer! - lekker lijfje. Een lijfje wat structureel verpakt is in kleine geile pakjes. Op de koop toe is ze ook nog eens biseksueel. Het kan niet anders of er zijn nog veel meer mannen die dit programma volgen. Voor de dialogen, uiteraard. De playboy kopen we ook voor de interviews.
Deze vrouw ademt seks. Althans, dat vind ik; dat wíl ik. Ik ben al heel lang op zoek naar een vrouw met wie ik niet persé een emotionele band hoef te hebben. Op zoek naar een vrouw met wie ik alleen maar heel veel seks kan hebben. Ik vind Tila uitermate geschikt. Doch dit terzijde.
Terug naar de serie. Naast Tila loopt een groepje mannen en een groepje vrouwen rond die bij zo ongeveer iedere gelegenheid met de hoofdpersoon liggen te tongen dat het niet leuk meer is. Al die elkaar likkende vrouwen, je zou voor minder wegzappen bij studiosport. Het is stompzinnig, sneu en inhoudsloos: geweldige televisie.

Afgelopen week was het een rotzooi in mijn huis. Dat is het wel vaker. Maar er zijn van die momenten dat ik het niet meer trek en dat ik móét opruimen. Zo ook zondag. Met MTV op de achtergrond veegde ik alle rekeningen en andere papierellende bij elkaar om het netjes te archiveren in mappen waar ik nooit meer iets mee doe. (Ik hou niet van MTV, ook niet op de achtergrond. Ik vind de meeste gedraaide muziek kut. Maar het fokt me wel op en bij het schoonmaken is dat, voor mij, toch enigszins noodzakelijk.) Ik waste alle kleren die in hoeken en over stoelen lagen te stinken. Ik leegde asbakken en vuilnisbakken. De naast de speler opgestapelde cd’s en DVD’s schoof ik netjes terug de kast in, alfabetisch. Na enig stofzuigen en toen zelfs de wc schoon was, was het moment daar: de afwas. Oh, ik heb zo de schurft aan afwassen.
Het was ondertussen acht uur geworden en bij MTV begon A shot at love with Tila Tequila.
Al schrobbend nam ik geen tijd om het geluid weg te draaien. Stom van me.

Na bord acht trok ik het niet meer. Met één lompe worp smeet ik met het laatste bord mijn televisie aan gruzelementen. Die dialogen zijn zó erg. Ik kon niet eens meer smullen van de hete pakjes en de tongende vrouwen. Al die vrouwen die niet verder komen dan zeggen dat ze van de hoofdpersoon houden. In de meest verschrikkelijke zinnen. Het verbale braaksel van de mannen zal ik jullie besparen. Hoewel, één opmerking kan ik niet onvermeld laten. Zoals ondertussen bekend wordt Tila structureel afgelikt. Twee van de jongens gaan samen met haar op een date. Na elkaar hebben ze een poosje tijd alleen met Tila. Uiteraard wordt er gezoend. En wat verteld de jongen die als eerste tijd met haar alleen had terwijl nu de andere jongen aan de beurt is? ‘Misschien zoenen zij nu ook wel. Maar hij heeft mooi een afgelikt boterham, ik was eerst.’ Ja, enorme debiel. Maar voor jou waren er ook nog veertig anderen. Je zou mannen voor minder mishandelen. En de praatjes van de hoofdpersoon zelf, misschien nog wel erger. ‘Ik heb nu echt het gevoel dat ik huppeldepup écht heb leren kennen.’ ‘Ja, ik ben echt verliefd. Denk ik.’ En zo gaat het maar door. Ik begrijp wel dat alles gemonteerd is en niet alles uitgezonden wordt. Maar ik geloof simpelweg niet dat er wel zinnige gesprekken worden gevoerd als de camera uitstaat. Ze zijn er sociaal gewoon niet toe in staat.

Nadat ik de scherven had opgeruimd en één van mijn asbakken weer vol had gerookt heb ik een conclusie getrokken. En waarschijnlijk roep ik nu de hoon van duizenden vrouwen over me af. Maar, mooie en of geile vrouwen mogen niet meer praten. Ze moeten lekker zijn en verder hun bek houden. Ilse de Lange vind ik een mooie vrouw die ik graag eens zou aaien. Maar wie kan er nog opgewonden worden wanneer je haar hebt horen praten? Wie heeft Georgina Verbaan al eens betrapt op een uitspraak waar je warm van wordt? Qua zinnigheid dan. Kan iemand zich die Nena nog herinneren uit de Gouden Kooi? Google haar voor de grap even. Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft sinds ze Jan ontmoette ook niets meer gezegd waardoor je je eten in je maag wist te houden. En zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan.

Na nog een volle asbak heb ik besloten het niet alleen bij mijn conclusie te laten. Geen woorden maar daden. Er zijn drie dingen die ik nu direct ga doen. 1) Alle lekkere wijven verzoeken niet meer te praten. Desnoods onder enige dwang. 2) Jullie verzoeken mij te helpen met het vorige punt. 3) Alvast een lekker deuntje zoeken in de platenkast. Want deze aflevering wordt vast nog acht keer herhaalt. En ik schat in dat ik hem zonder geluid weer geweldig vind.