Carnavaleske moslimterrorist


Carnaval is weer voorbij. Allerlei fraaie figuren sierden afgelopen week het straatbeeld van Tilburg. Zo kwam ik een ´Bier-Boerka´ tegen, die een rietje door zijn boerka had om zo toch voldoende goudgele pretcilinders naar binnen te kunnen werken. Hij had zelfs een bomgordel om met blikjes bier! Ik heb verder een heerlijk biertje gedronken met ´Peter Pan´, een dronken vijftiger met een steelpan op zijn hoofd waar met stift ´Peter´op stond geschreven. Verder kwam ik een groep mannelijke nonnen met voorbind dildo tegen en kreeg mijn libido een postieve impuls nadat een groepje goed uitziende dames op leeftijd (milfs!) mij passeerde in SM-pakje.

Maar na een paar dagen als pinguin gehost te hebben op teksten als: ´Weet je wat ik graag zou willen zijn...een bloemetjesgordijn´, ´Als ik één keer tring dan ben jij een lekker ding´, ´Een busje, een busje vol met Polen!´, en ´Ik zêi zo zat als ´n pinneke´ was het ook wel weer mooi geweest voor een jaar. Na de Carnaval is het tijd voor bezinning. (lees: proberen uit te vogelen wat je in godsnaam allemaal hebt uitgespookt)

Hoeveel relaties en huwelijken zijn er kapot gegaan door deze carnaval? Hoeveel kinderen kunnen hun ouders nooit meer serieus nemen, omdat zij hen naar huis moesten rollen, terwijl moeder haar rok kwijt was en vader handtastelijk werd naar alles jonger dan zestien? De katholieken hebben hier gelukkig iets op gevonden, want na het feesten is de tijd van het vasten aangebroken. Bovendien is de pastoor altijd wel bereid de carnavalsbiecht af te nemen. Tenminste als hij het niet te druk heeft met het ´troosten´ van de meisjes, die door de hierboven geschetste vader onzedelijk zijn betast.

Er valt in ieder geval genoeg te biechten door katholiek Nederland. Maar ach, de meeste van hen houden zich toch al lang niet meer aan de orthodoxe leer van Rome en zuipen en neuken er vrolijk op los. Ik geef ze geen ongelijk, maar om nu tegen de kerkdeur je buurvrouw een veeg te geven en vervolgens het volgekwakte condoom aan de deurklink te bevestigen, vind ik een verkeerde manier om te protesteren tegen het standpunt van de paus over het gebruik van anticonceptiemiddelen. Ook is het niet netjes om daarbij de muur van de kerk te bevlekken met je orale ontlasting.

Toch grappig dat een van de weinige carnavalsvierders die zich wel vroom heeft gedragen, verkleed was als moslimterrorist. Het schijnt dat hij enkel zijn hoofddeksel heeft afgedaan toen hij een gratis broodje kebab kreeg aangeboden van de eigenaar van de ´Aba Kebabra´. Het kan er dus mee te maken hebben dat het lastig was om met de ‘Bier-Boerka’ een bekje te leggen. Daarbij is ‘Bier-Boerka’ ook maar één dag gaan carnavallen. Toch was ‘Bier-Boerka’ een van de weinige ´vrome katholieken´ die ik ben tegengekomen tijdens de Carnaval. Misschien doet de KRO er dan ook verstandig aan om komend televisieseizoen met een programma te komen geïnspireerd op het EO-programma ´Veertig dagen zonder seks´, om de losbandigheid onder katholieken gedurende Carnaval aan banden te leggen. Een goede titel zou kunnen zijn: ´Ik heb een toe-toe toeter op mijn kuisheidsgordel´, gepresenteerd door ´Bier-Boerka´: de vrome katholiek.