Yab Yum gaat, Sinterklaas komt



Aan:Danny
Van: SunChaser

Betreft: Yab Yum gaat, Sinterklaas komt



Beste Danny,

Ik schrijf je, tegen de gewoonte in, op zaterdagavond. Ik zit nu thuis tot mijn spijt. Niet omdat ik ziek ben of omdat mijn geld op is, maar omdat mijn favoriete hoerenhuis Yab Yum dicht is. Elke zaterdag breng ik daar mijn avond door met de penoze van Amsterdam e.o. Helaas heeft Job Cohen in al zijn wijsheid besloten de wet Bibob in werking te laten treden en het beroemdste bordeel ter wereld te sluiten. Hoeveel mensen hebben daar wel niet hun maandloon heengebracht, hoeveel bekende presentatrices in Hilversum zijn niet daar begonnen met zich omhoog te pijpen in de mediawereld en hoeveel vaders hebben daar niet hun zoons meegenomen om te ontmaagden? Dat alles is verleden tijd wegens vermoedens van illegale praktijken.
Wat? Illegale praktijken? In een hoerentent? Zoals wat? Je zwartgeld besteden aan een hoer, een fles champagne en een doos sigaren? Dan kun je de hele prostitutiemarkt wel dichtgooien, want hoe voorkom je dat men geld witwast in een bordeel. Sterker nog, je kunt de hele economie wel dichtgooien dan. De kroegen en restaurants bijvoorbeeld, want ook daar worden etentjes en drankjes regelmatig met zwartgeld betaald. En wat dacht je van de supermarkt, stel je toch voor dat iemand een halfje wit afrekent met een briefje van 10 waar geen belasting over is betaald. Je moet er toch niet aan denken. Sluit de Albert Heijn! En de Aldi voor de zekerheid ook maar. Vandaag nog.

Jij en ik weten natuurlijk al lang dat de gemeente Amsterdam af wil van alle prostitutie. De afgelopen maanden zijn er al vele ramen gesloten en dat gaat net zo lang door tot de Wallen zijn omgetoverd tot een fijne plek waar nonnetjes kunnen leven. Geen hoeren meer achter het raam, maar verspreid over de hele stad. Vieze, donkere, achterafsteegjes waar je niet alleen van je zaad wordt afgeholpen maar ook van je portemonnee. Loop je als nietsvermoedende toerist door de Kalverstraat wordt je ineens een portiekje ingetrokken door een temeier die aanbiedt je even lekker te pijpen voor 35 euro.
Yab Yum uit Amsterdam weghalen wegens criminele activiteiten is net zoiets als de Efteling sluiten omdat een kind van acht in zijn broek plast omdat het Spookhuis zo eng is. Waarom Yab Yum sluiten? Je sluit de Eifeltoren ook niet omdat er wel eens iemand van afspringt. Yab Yum hoort net zo bij Nederland als Sinterklaas.

Die Sinterklaas is overigens ook weer in het land. Ik neem aan dat je met de kids naar de intocht bent wezen kijken in Kampen. Toch bij jou om de hoek, nietwaar? Ik ben in ieder geval blij dat die idiote politiek correcte regenboogpieten van de Pakjesboot zijn gemieterd. Wat een aanfluiting was dat vorig jaar zeg. Dat betuttelende Nederland, je wordt er soms doodsbenauwd van. Alsof Nederlanders volkomen debiel zijn en niet het verschil zien tussen een Zwarte Piet uit Spanje en een Marokkaan. Kinderen zien gewoon een leuke man met een zak pepernoten, geen slaaf van een bejaarde man in een jurk. Sinterklaas is Sinterklaas en Zwarte Piet is Zwarte Piet. Niet meer en niet minder. Straks mag er niks meer, en waarom? Omdat anderen voor je gaan denken. Terwijl het allemaal zo helder als water is.

Laten we Yab Yum nog even als voorbeeld nemen. In Yab Yum werken bloedmooie studentes en sportschoolstrakke single moeders die de gemiddelde man toch niet kan krijgen in het dagelijkse leven of niet wil onderhouden. De mannen die er komen zijn rijk, lelijk en oud en betalen voor een uurtje of wat vermaak. Je kunt als man een kroeg in gaan en de eerste de beste hardbody een bacootje trakteren, en daarna nog een en nog een, in de hoop dat er aan het eind van de avond wat te neuken valt, óf je gaat naar de hoeren en weet zeker dat je mag neuken zonder dat je eerst drie uur slap moet ouwehoeren over dingen die de ander toch geen reet interesseert.

En so what als iemand dan eens wat geld neerlegt dat zwart is. Dat gebeurt in elke branche waar geld in omgaat. Inderaad, zoals alle winkels en slijterijen met Sinterklaas. Zo rond 5 december kopen miljoenen Nederlanders voor miljoenen euro’s aan cadeaus. En niemand zal het ene reet interesseren of dat met wit, zwart of giraal geld gebeurt. Hoeveel plasmatelevisies, spelcomputers, dure wijnen en vuurwerk worden er komende maand doorheen gejast. Zeker een miljard euro aan omzet, en hoogstwaarschijnlijk veel meer. En waar blijft het oorverdovend stil? Precies, bij diezelfde overheid die tenten als Yab Yum sluit. Want als er maar genoeg accijns en omzetbelasting binnenstromen, dan maakt het niet uit waar het geld vandaan komt. Welbeschouwd is de regering gewoon de grootste pooier van Nederland en worden wij voor veel geld allemaal genaaid. En het was niet eens lekker.

Stefan

PS: Waar ga jij in de toekomst nu de Adminvergadering houden?