SunChaser: leent een neger uit

Aan: Danny
van: Stefan
Onderwerp: leen eens een neger

Danny,

Je tip om een eigen neger via Marktplaats aan te schaffen kwam net te laat, de site had inmiddels alle advertenties verwijderd. Jammer, want ik kan wel een nieuwe gebruiken, Dobby de Huisneger die ik nu heb is bijna op. Ik kan je zeker een neger aanraden, want het is erg makkelijk in de huishouding. Verder vindt mijn vriendin een huisneger ideaal want als ik er een keer niet ben of voetbal kijk heeft ze in ieder geval iets te neuken. En ze zoent dan ook stiekem de neger, maar zegt dat niet te hardop, want anders krijgen we daar weer gezeik over.

Over gezeik gesproken. Ik hoorde dat je jouw kids nu met een ‘Beatrix is een hoer’ T-shirt naar de speeltuin te stuurt. Beetje flauw als je het mij vraagt en een erg laffe manier om goedkope kinderopvang te regelen. Je kids worden voor 24 uur opgepakt en jij hebt een dag het rijk alleen. Maar denk eens aan de trauma’s die ze kunnen oplopen. Stel dat ze bij die Tokkie in de cel komen die net een nachtwinkeleigenaar heeft omgelegd. Hoe leg je uit dat er ook mensen zijn die denken dat matjes in de nek nog steeds in de mode zijn.
Maar om terug te komen over Trix. Zou een T-shirt mogen met het statement: ‘Beatrix is geen hoer, want ik word niet gepiipt in ruil voor mijn belastingcenten’. Een beetje veel tekst, maar op een XXL shirt past het wel. Niet dat ik er mee ga lopen overigens, want ik heb absoluut niets tegen het koningshuis in het algemeen en Bea in het bijzonder. Natuurlijk, het is allemaal een grote poppenkast, maar ik heb liever een Koning of Koningin dan een president. Nu is het allemaal lekker overzichtelijk. Trix is al 27 jaar Koningin en straks nemen WimLex en MaximA de boel over. Ik zie het al helemaal voor me, WimLex leest de miljoenennota voor vanuit De Bolle Jan, biertje erbij.

Maar hoe bevalt de vakantie verder? Ik stond afgelopen week nog voor je deur maar je vrouw zei dat je druk was met het een en ander, en dat ze jou ook al drie weken niet had gezien. Verwaarloos je niet je huwelijk, want je kunt toch op zijn minst even komen eten. Niemand kan drie weken leven op een reep Snickers en een Sixpack HertogJan. Waar ben je trouwens zo druk mee? Anyway, ik heb je vrouw mijn huisneger aangeboden voor een weekje bruikleen, dus mocht je er binnenkort een in je douche aantreffen, dan weet je waar die vandaan komt.

Mijn devies is: geniet van het leven, want het gaat al zo snel voorbij. Het is alweer een jaar terug dat het kabinet was gevallen en alweer vijf jaar dat Junkie XL een hit scoorde met ‘A Little Less Conversation’. Bizar nietwaar, het lijkt alsof het een hit van vorig jaar is. Waar blijft de tijd toch? Over 20 jaar zitten we samen te luisteren naar klassiekers die nu in de hitparade staan. Jannes, Hazes & Joling, Dries Roelvink. Tegen die tijd mijmeren wij avonds op de veranda van mijn katoenplantage dat we er bij waren, toen Roelvink zijn eerste nummer 1-hit scoorde. En dat er nog twaalf zouden volgen alvorens hij de politiek in zou gaan om de eerste zonnebankbruine Minister-President te worden. Want Dries gun ik het succes zeker. Ik hoop vooral op langdurig buitenlands succes.
Maar zoals Elvis 30 jaar geleden al zei: ‘genoeg geluld’, ik neem afscheid van je voor deze week. Ik ga dit weekend naar een concert van Monique Smit om een boxershort op het podium te gooien met mijn telefoonnummer erin. Ik hoop dat ze net als haar broer aan slips en shorts snuffelt, maar dat komt wel goed want het schijnt een echt Volendams gebruik te zijn. De geruchten gaan dat BZN om die reden ook is gestopt omdat Jan Keizer alleen nog indepentslips toegeworpen kreeg vanuit het publiek. Maar ook dat heb je niet van mij.


Groeten vanaf de katoenplantage,

Stefan

PS: ik zou best aan het slipje van Monique Smit willen snuffelen, maar dan als ik die zelf uit mag trekken of als ze het nog aanheeft.