De politie vraagt uw aandacht voor het volgende:


Sinds woensdag 15 november is de ongevaarlijke TBS’er Hendrik Muller voortvluchtig. Dat wij in onze Nederlandse instellingen alleen maar vriendelijke TBS’ers hebben kunt u natuurlijk al meteen zien aan zijn mooie lach en lieve uitstraling. Vroeger heeft hij wel diverse zeden- en geweldsmisdrijven gepleegd, maar sinds hij vast zat heeft hij dat niet meer gedaan, dus maakt u zich geen zorgen.

Hendrik is een introverte man, die erg vriendelijk is en beschikt over een apart gevoel voor humor. Verder is Hendrik, beter bekend onder zijn koosnaam Henk de Killertank, te herkennen aan zijn mooie lange haren en zijn driestippentatoeage die staat voor geloof, hoop en liefde. Wat een mooie gedachte. Echt duidelijk te herkennen als TBS’er is Henkie verder niet. De elektronische enkelbanden worden namelijk pas ingevoerd in 2050, als alles mee zit.

Kenmerk van Henk is dat hij wel eens voor zich uit staart, vaak gaat dit gepaard met het slijpen van zijn messen. Reden tot bezorgdheid is er niet. Helemaal niet als u een vrouw bent. Hij heeft namelijk een zwak voor vrouwelijk schoon. Het is een echt mannetjesmens die erg behoeftig is op seksueel gebied. Zolang u volledig meewerkt, is er niets aan de hand. Doet u dit niet, dan vraagt u er natuurlijk een beetje zelf om.

Helaas worden alle TBS’ers weer eens over één kam geschoren, waardoor het voor Hendrik bijna onmogelijk is om rustig over straat te lopen momenteel. Mocht u hem tóch tegenkomen op straat, dan kunt hem gerust even aaien en aanhalen. Naar hem kijken zal hem ook deugd doen. Hierin schuilt wel het gevaar dat hij zich onzeker gaat voelen, wanneer er té lang naar hem gestaard wordt. Iets negatiefs over zijn uiterlijk zeggen of gemeen doen tegen hem, zal helemaal een averechts effect op hem hebben, probeer dit dus niet te doen.

Mogelijk verkeert Hendrik in een verwarde toestand. Dit komt doordat hij kortgeleden nog bij het graf van één van zijn 33 slachtoffers is geweest. Op het moment dat hij de begraafplaats verliet, was hij zichtbaar ontdaan. Troosten en genegenheid bieden is een juiste oplossing hiervoor. Helaas hebben medewerkers van onze TBS-instelling daar niet altijd de tijd voor, vanwege het drukke Yahtzee-schema. Dus als ú die taak op u kunt nemen, graag.
Mocht u overigens Kees de Wilde, Peter de Knevelaar en Harry de Killer nog tegenkomen, wilt u die dan ook terug sturen. Die zijn ook al enige weken vermist, zie ik nu.

Oh ik krijg net een interne fax binnen... Hendrik schijnt toch gevaarlijk te zijn. Raar. Zo ken ik hem helemaal niet.