Zeg die rickmans... wiesda?

“Linkse subjectieve homo”, dat waren de eerste woorden van een user tegen mij, kortom ik maak altijd meteen vrienden. Na deze ene motiverende boodschap van een user volgden er velen meer, maar ook andere boodschappen kwamen tot mij en dan met name bedankt en vraagmailtjes maar de laatste tijd zijn deze vervangen door mailtjes besmet het W32.Badtrans.B@mm virus.

Dat Fok!crew gebeuren, hoe kom je daar nou terecht??

Eigenlijk vrij eenvoudig, ik zag een advertentie staan op Fok! Dat er nieuwsposters gevraagd werden en aangezien ik toch tijd te over heb (nog wel) dacht ik dat lijkt me wel løk, dus ik mailde meteen naar MrBig om te solliciteren. Nou hoe dat afgelopen is, is wel duidelijk, ik werd binnengehaald met grote vreugde. Kreeg al snel een lease auto, heb sinds kort mijn eigen kantoor en mag binnenkort de creditcard van de zaak eens lenen. Verder heb ik door het jetset leven binnen de Fok!crew een flinke verslaving opgelopen, maar zolang ik die nog kan bekostigen maakt mij dat niet uit….

Goh, dat klinkt løk maar hoe ziet jouw dag er eigenlijk uit??

Tot nu toe, en waarschijnlijk tot eind juli, zit ik per dag gemiddeld 6 uur op Fok! waarom?? omdat ik simpelweg niets beters heb te doen en ik stik van de vrije tijd en omdat ik nieuwsposten en modden het løkste vind dat er is. In die 6 uur zit ik ook op het enige echte Fok!eiland, nog wat in Onzin en wat andere Fora om mijn post gemiddelde wat op te voeren. Naast de 6 uur per dag aan Fok! sport ik zo hier en daar wat en dan vooral marathonzwemmen, waar ik een kleine 20 uur in de week mee bezig ben. De resultaten van dat gesport zijn wel løk: Dit jaar winnaar van het klassement van Nederland over 2 en 3km en tweede in het klassement over 5 kilometer en langer, daarnaast eerste Nederlander in de IJsselmeer oversteek.

Tjeempie, het klinkt wel of je eigenlijk geen leven hebt..

Dat is een correcte constatering, het enige contact dat ik met de buitenwereld heb is internet, ik heb totaal geen vrienden, heb wel een zonnebankje om mijn bruinteint bij te werken, leef op cola en kom alleen in de openlucht als ik iets niet via internet kan bestellen.

Hé jij bent dus eigenlijk wel zielig.... kan ik je ergens bereiken??

Tuurlijk ben ik bereikbaar:
e-mail: rickmans@fokzine.net
ICQ# 51878303
MSN (brr) fammans@wanadoo.nl
En natuurlijk op irc.fokzine.net in #fok en #fokeiland
Daarnaast heb ik natuurlijk ook nog een telefoon en aanverwante artikelen maar gebruik die alleen als je me ontzettend zielig vindt…. Ook kan je een berichtje achterlaten in het fotoboek.

Maar dat flamen verplicht… waar slaat dat op??

Heel simpel dit is een van de weinige topics op de FP waar je mag flamen, maar let op: met mate!! Dus er zijn grenzen en die grenzen moeten jullie wel goed genoeg kennen denk ik.

Tja ik doe de groeten aan:

Pluisje , miss_bleu , LWaS, Breuls (met blauwe legging), IndemnitY, Vork, Ali_Salami, PHD, Atrimar, lzandman, Dinosaur_Sr en ongetwijfeld nog wat anderen van de Fok!crew die ik wat minder vaak spreek.

Mocht je denken dat je hier ook tussen hoort te staan, mail dan even en dan zet ik je er bij.

zo goed LWaS??