Nieuwe Lenovo sportarmband, korting op telefoons en andere gadgets

Redactie

Elke week nieuwe deals, promoties en andere acties. We pakken er weer een aantal bij, en let vooral ook op de laatste opmerking onderaan het artikel met verdere uitleg wanneer je geen douanekosten betaald, ook vanuit China!

2602-1 (Foto: gbofficial)

Zie hier, de nieuwe sportarmband van Lenovo. De Cardio Plus HX03W hebben ze hem genoemd. Hij is redelijk vergelijkbaar in opties als een Xiaomi bandje, maar heeft voornamelijke en wat groter scherm met meer info erop voor tijdens het sporten wat wel fijn is. Even samengevat de opties, hartslagmeting, stappenteller/afstand, andere sportinfo, alarmklok, slaapmonitor en nog wat standaard opties zoals een melding als je te lang stil zit. Dit alles met een IP68 certificering dus in de regen sporten kan prima. De app is een mooie stap vooruit en ziet er goed uit. Dit horloge kost $9,99 als je op tijd bent, want er worden 10 exemplaren om 9.00 UTC tijd als actie verkocht, Normale prijs is $19,99

2602-2a (Foto: gbofficial)Het staat er al, het Mobile World Congress kom eraan waarbij allerlei telefoonfabrikanten hun nieuwe toestellen presenteren. Ook veel Chinese fabrikanten zijn hier aanwezig en in aanloop daarnaartoe komt Gearbest al met een actie waarbij veel toestellen in de sale worden gegooid. Een hele lijst met coupons is te vinden per merk op de speciale promotiepagina.

Een aantal voorbeelden toegelicht hieronder, als je erop klikt ga je gelijk naar de actie toe. 2602-2b (Foto: gbofficial)

2602-2c (Foto: gbofficial)

2602-3a (Foto: gbofficial)En dan om af te sluiten, een speciale promotie voor de Oscars onder de gadgets....de prijswinnaars, het beste van het beste met uiteraard, korting. Het staat er natuurlijk al, tot wel 40% korting op deze producten. Om een idee te geven wat je dan tegen kan komen even twee toppers die interessant zijn en ook vanwege de prijs.

2602-3b (Foto: gbofficial)

Een tabletje, de Lenovo P8 met een 1080P scherm. Ideaal dus, en van een sterk merk. Handig voor de komende vakantie om al je entertainment mee te nemen. Of voor de kids in de auto naar Zuid-Frankrijk natuurlijk. Kost dus omgerekend €146 

2602-3c (Foto: gbofficial)

Wie kent ze niet deze Xiaomi Hybride oordoppen. Staan bekend om de goede geluidskwaliteit en voor een prijs van €14 haal je hele goede oordoppen in huis. Ze komen met microfoontje dus ook te gebruiken als handsfree setje. 

Tip van Gearbest!

De invoerkosten regeling is verbeterd! Om onze klanten in de EU zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben we sinds kort het G-W warehouse opgezet. Onze klanten uit de EU kunnen hun bestellingen bij het G-W warehouse plaatsen, wanneer deze producten leverbaar zijn uit G-W warehouse. Het voordeel van dit warehouse is dat de bestelling binnen 7 dagen geleverd wordt en de invoerkosten worden vergoed, ongeacht welke verzendingsmethode er gekozen wordt. Dus heb je via ons besteld en het G-W warehouse gekozen? Heb je dan invoerkosten moeten betalen? Dan krijg je die vergoed bij GearBest met een betaalbewijs/factuur. Deze kan je indienen door een ticket aan te maken via onze klanten service

Bij elk product kunnen jullie zien of dit product leverbaar is vanuit het G-W wareouse. Mochten onze klanten toch vanuit een ander warehouse bestellen, dan hebben we het volgende beleid voor jullie om het risico van invoerkosten te vergoeden. Bestelling die verzonden zijn met 'Registered Air Mail' of ‘Priority Line’ wordt de douanekosten volledig vergoed. De levertijden voor producten uit het China/HK warehouse bedragen ongeveer 15-20 werkdagen.