VKworld Mix Plus voor $99,99

Vkworld is een wat onbekender Chinees merk wat toch probeert mee te komen met de andere grote spelers. Dit doen ze op het moment door tegen een concurrende prijs een strak toestel op de markt te brengen wat vooral qua looks erg strak is. Dit alles tegen een actieprijs van $99,99 met de speciale coupon.

advertgbvkworld-intro (Foto: gearbestoff)

Als we even naar het toestel kijken hebben we te maken met een 5.5 inch toestel, met een HD scherm. Hier is dus iets op bezuinigd, maar waar ze vooral niet op bezuinigd hebben is het nagenoeg randloze scherm wat ook bovenaan doorloopt. Dit alles met een beschermde laag van Gorilla Glass.

advertgbvkworld-randloos (Foto: gearbestoff)advertgbvkworld-scherm1 (Foto: gearbestoff)advertgbvkworld-scherm2 (Foto: gearbestoff)

Verder hebben we nog qua hardware een MT6737 quad core processor, met 3GB werkgeheheugen en 32GB opslag. Voldoende dus om genoeg apps naast elkaar te draaien zonder problemen. 

advertgbvkworld-scherm3 (Foto: gearbestoff)advertgbvkworld-specs (Foto: gearbestoff)

Aan de achterkant heb je een vingerafdruksensor en 13 MP camera met flitser. Aan de voorkant natuurlijk ook een selfie-cam zoals je van de Chinezen mag verwachten.

advertgbvkworld-achterkant (Foto: gearbestoff)

Samengevat heb je dus te maken met een toestel wat qua specs helemaal niet zo verkeer is als je kijkt naar de prijs, en helemaal met het design wat ze deze Mix Plus hebben meegebracht. Interesse of gewoon even verder kijken? Check dan deze promotiepagina met de coupon waardoor je hem voor $99,99 kan kopen bij Gearbest.