Gratis naar Sin City: A Dame to Kill For

Donderdag 28 augustus komt het vervolg op de succesvolle verfilming van het graphic novel Sin City uit in de bioscoop. De regisseurs Frank Miller en Robert Rodriguez slaan wederom hun handen ineen voor het vervolg.

In Sin City: A Dame to Kill For zien we hoe bekende koelbloedige personages als Nancy, Dwight en Marc terugkeren en hun paden kruizen met de meest beruchte bewoners van de stad.

Scenarioschrijver Fank Miller verweeft voor dit vervolg zijn klassieke verhalen van deel één met nieuwe in het vervolg. De hoofdrollen worden vertolkt door oude en nieuwe namen. Zo bestaat de cast onder andere uit Jessica Alba, Mickey Rourke, Rosario Dawson, Josh Brolin, Eva Green en Joseph Gordon-Levitt. De originele filmposter moest gekuisd worden omdat Eva Green er iets té bloot op stond - je bent dus gewaarschuwd..!

De release staat gepland voor donderdag 28 augustus maar als bezoeker van FOK! kun je deze film al vijf dagen eerder zien!

Want op Zaterdag 23 augustus 2014 wordt er om 15:30 uur, exclusief voor FOK!, in Pathé De Munt te Amsterdam een voorpremiere georganiseerd. Aangeboden door Independent Films en FOK!. Wil je daar ook bij zijn? Klik dan hier en maak aanspraak op je plaats! Wees er wel snel bij want hoewel we 222 plaatsen te vergeven hebben leert de ervaring dat die al snel weg zijn.