Defensie masterclass met André Kuipers

Op woensdag 6 november 2013 organiseert Defensie een unieke gratis masterclass, bedoeld voor (net afgestudeerde) hbo/wo-studenten en havo/vwo-scholieren in hun laatste jaar. Het thema is 'Verantwoordelijkheid nemen'.

Programma
Je krijgt gedurende de masterclass nogal wat voorgeschoteld door een aantal indrukwekkende sprekers. Zo zal astronaut André Kuipers zijn ervaringen in de ruimte met je delen. En verder zullen verschillende hooggeplaatste militairen vertellen over hun opleidingsachtergrond en carrièrepad én geven zij voorbeelden van hun verantwoordelijkheden en persoonlijke ervaringen als hoger opgeleide bij Defensie. Zelf krijg je onder leiding van moderator Merel Westrik ook de unieke kans om deze sprekers scherpe vragen te stellen. Aan het einde van de masterclass is er de mogelijkheid tot 'speeddaten' met een aantal van onze militairen.

Locatie
De Defensie-masterclass is op 6 november 2013, op het NDSM-terrein in Amsterdam. Op dat moment vindt daar ook hét techniekevenement van Defensie plaats: TechBase. Als je je inschrijft voor de masterclass ontvang je ook toegangskaarten voor TechBase en kun je dus voor en na de masterclass de bijzondere wereld van Defensie ervaren.

Meer informatie over de masterclass en het programma én het inschrijfformulier vind je op werkenbijdefensie.nl/masterclass.