NS introduceert Langstudeerbonus: ¤ 50 korting

NS introduceert langstudeerbonus: € 50 korting!

Je studeert al een tijdje. Je doet je best, geniet links en rechts ook nog wat en opeens gebeurt het: je bent officieel geen student meer, maar langstudeerder. Je gaat (net) te lang door met je studie. Of van de andere kant: je studiefinanciering is net te kort voor je studie.

Hoe dan ook, opeens heb je het zwaar te verduren. Maandenlang hangen er langstudeerboetes boven je hoofd. En ook al worden die boetes teruggedraaid, je raakt door nieuwe wetgeving binnenkort wel je gratis OV-abonnement kwijt.

Studentenreisproduct vervalt

Per 1 januari 2013 vervalt voor langstudeerders hun zogenaamde studentenreisproduct. Dat betekent dat je vanaf dat moment je eigen abonnement moet regelen. En daar natuurlijk ook zelf voor moet betalen. Dat kan zomaar behoorlijk in de kosten lopen.

Alle beetjes helpen

NS wil jou, als langstudeerder, een hart onder de riem steken. Een kleine financiële meevaller bieden voor de trouwe treinreiziger die je vaak al jaren bent. En daarom introduceert NS de Langstudeerbonus. Elke student van wie het studentenreisproduct vervalt, en dat zijn er per 1 januari 2013 maar liefst 30.000, krijgt € 50 korting op een nieuw NS-abonnement. Scheelt toch weer!

Wat voor jou, € 50 korting?

Ben jij één van die 30.000 langstudeerders? Pak die korting dan mooi mee en kies hier het abonnement dat het beste bij je past. En als je toch aan het klikken bent: doe ook mee met onze Facebook-actie en maak kans op een tiendubbele bonus, oftewel € 500 reistegoed!